in

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Tudd biztonságban kis kedvencedet

3-ból 1 háziállat elszökik. Megmutatjuk, hogy lehet változtatni ezen.

Mire befejezed a mondat elolvasását, egy újabb háziállat eltűnik Magyarországon.

Évente körülbelül 10 millió háziállat veszik el vagy lopják el, és az Amerikai Humán Szövetség becslése szerint 3 kisállat közül 1 elszökik életében legalább egyszer.

x Promóció

De egyetlen szám sem képes megragadni azt az érzést, amikor mindez pont veled történik. Ezért szeretnénk rávilágítani erre a kérdésre, és megtalálni a módját annak megállítására.

Mikrochipek, de nem elég 

Számos házi kedvencet megtaláltak a mikrochip-azonosítónak – és az idegenek kedvességének köszönhetően, akik állatorvoshoz vitték őket. De szerencse nélkül még mindig sötétben tapogatózhatsz, hogy hol lehet. Az esély pedig, hogy megtaláld 24 óra elteltével folyamatosan csökken, így minden pillanat számít.

Nyugalmat ad a GPS nyomkövetés 

A kutyák és macskák sok okból eltűnhetnek pl. vadászati vagy párzásra ösztönöktől vezérelve, vagy éppen hangos zajok és élénk hangoktól való félelem miatt. A GPS nyomkövetők viszont megállíthatják az ijedtség teljes rémálommá válását. A Tractive segítségével a kutya és a macska gazdái valós időben követhetik bundás barátjuk minden lépését – bármerre is menjenek – és pillanatok alatt megtalálhatják őket. Sőt még előnyösebb, ha biztonságos tereket tudnak kialakítani (például kerteket) nekik, és figyelmeztetést kapnak abban a pillanatban, amikor kis kedvencük elhagyja azt a területet.

dd meg családtagjaidat 

A kutyák is pontosan azok számunkra, családtagok. A napoknak tűnő pár valójában percnyi aggodalom és félelem elkerülése érdekében tartsd be ezt a 3 aranyszabályt.

  • Ne gondold, hogy “ez velem nem történik meg”: Ne feledd, hogy a legjobban képzett házi állatok is megijedhetnek és elszaladhatnak.
  • Eszköz a technikával: Neveddel és címeddel ellátott nyakörv? Beszerezve. Mikrochip? Pipa. A teljes nyugalom érdekében akkor most jöhet egy Tractive GPS nyomkövető.
  • Oszd meg másokkal is: A kisállatok számára készített GPS még mindig viszonylag új koncepció. Tehát osszd meg tapasztalataidat a körülötted lévő gazdikkal is. Hidd el, hálásak lesznek.

A Tractive GPS tracker – egy egyszerű eszköz, amelyet bármilyen kutya vagy macska nyakörvhöz csatlakoztathatsz, és saját alkalmazással rendelkezik, amely bármikor megkönnyíti a kis kedvenced felkutatását a következő funkciók által:

  • Valós idejű helykövetés – Mindig tudhatod szőrös barátod tartózkodási helyét.
  • Virtuális kerítés – Azonnal értesítést kaphatsz, amint kutyád/macskád elhagy egy előre meghatározott biztonságos zónát.
  • Helyelőzmények – Megnézheted, hol járt az elmúlt 24 órában és azon túl.
  • Családi megosztás – Osszd meg házörződ nyomkövetőjét barátaiddal, családoddal, hogy mindenki figyelhesse őket.
  • Fény és hang – Aktiváld ezeket a funkciókat is, hogy segítségedre lehessenek a keresésben.
  • Aktivitásfigyelés – Kövesd nyomon a kutya fittségét és aktivitási szintjét.

Felelős kutya- és macskatulajdonosként fontos, hogy tisztában legyünk a háziállatok elszökésének általános okaival, és mit tehetünk annak megakadályozása érdekében.

Az óvintézkedések betartásával biztosíthatod, hogy kedvenced soha ne tűnjön el. Ha pedig mégis megtörténne, akkor már lesznek eszközeid, amelyekkel könnyedén és gyorsan megtalálhatod.

x Promóció
x Promóció

Rosszul alszol? A fogorvosi vizsgálat életmentő lehet!

„Ma már jobban szeretem a pillanatot megélni, mint megörökíteni”