Tükröm, tükröm, mondd meg nékem…


Otthoni edzés, mégsem egyedül

Ősszel nemcsak az iskola, a munka és a napirend, hanem az edzés is új lendületet kap: a hűvösebb időben könnyebb mozogni, és a kedvünknek is jót tesz a fizikai aktivitás. Mivel egyre korábban sötétedik, vagy fényvisszaverővé varázsoljuk magunkat, vagy akár otthon is mozoghatunk. Az otthoni kondigépek kora rég lejárt: immár a saját testsúlyos vagy ellenállással dolgozó egyszerű eszközök csillaga tündököl, nem véletlenül. 

Hányszor vitted volna már magaddal, csak a mérete miatt nem tetted? 

Ilyen például az az SMR henger, ami társaihoz hasonlóan a kötőszövet csomóinak feloldására való, elősegítve ezzel a nagyobb mozgástartományt és a sérülésmentességet, csak épp összehajtható, így elvihetjük magunkkal bárhova.
És ilyen egy volt profi balerina találmánya, a Mirror is, ami valóban egy falra felszerelt tükör, egyben interaktív edző.

Ez a tükör nem hazudik, hiába is szeretnénk

Választhatunk rajta óratípust, Apple Watch-unkkal mérhetjük a teljesítményünket, miközben a tükörben látjuk a helyes mozdulatot és saját magunkat is. Akiknek messze van a terem vagy időhiányban szenvednek, egyszerűen zseniális.
És miközben a Mirror előtt jógázunk vagy fekvőtámaszozunk, hallgathatjuk a saját zenénket a JBL Everest fülhallgatóval, amit direkt sportoláshoz alakítottak ki.