in ,

WOWWOW Imádom!Imádom! AranyosAranyos

Új tavaszi trend: az ezüst metál

Ezüstmetál, a mai trend.

Sminkben, ruhában, kiegészítőkben: idén tavasszal nincs menőbb a metálos ezüst ragyogásnál!

Idén tavasszal a fémes, metálos árnyalatok – és különösen az ezüst metál – nagy visszatérésnek örvendenek. A közelmúlt kifutói tele voltak ezüsttel a flitteres ruháktól kezdve a lábbelikig, és sok szettben a dizájnerek újragondolták a hagyományosan inkább esti viseletnek szánt árnyalatot farmerrel, kötött ruhákkal és egyebekkel párosítva, hogy nappalra is hordható legyen. Most már egyértelmű, hogy az ezüst színt a semleges alapdarabok mellett, statement kiegészítőkkel vagy a legdivatosabb ruhadarabokkal együtt is használhatjuk, hogy látványos, stílusos megoldások szülessenek. Az elmúlt néhány szezonban láttuk a klasszikus ’90-es évekbeli darabok visszatérését, és az olyan újjáéledt alapdarabok, mint a miniszoknya, a pilótadzseki vagy a trapéznadrág, hosszú távon velünk maradnak majd. Csavarjunk egyet rajtuk, és szerezzük be a klasszikus darabokat extravagáns, ezüst metál verzióban! Mutatjuk a legjobb opciókat!

Ezüstmetál fehérrel

Ha kezdők vagyunk még a metálos csillogás területén, menjünk biztosra, és kombináljuk újonnan beszerzett ezüstmetál ruhadarabunkat fehérrel. Mivel nincs nagy kontraszt a két árnyalat között, az ezüst épp annyira lesz feltűnő, hogy kellőképp izgalmas, de mégis stílusos maradjon az összeállítás.

x Promóció
Ezüst metál.

Válassz kiegészítőket

Ha tetszik ez a fémes csillogás, de nem szeretnéd nagy felületen alkalmazni, keresd meg a tökéletes kiegészítőket az árnyalatban. Ez lehet egy kistáska, övtáska, tűsarkú vagy platform szandál, esetleg sportcipő. De ennél egyszerűbb, alap, funkcionálisnak számító kiegészítőkkel is becsempészheted az ezüstös fényt a szettedbe egy fejhallgató vagy egy laptoptok, laptoptáska formájában.

Ezüst metál.
Fejhallgató: Apple AirPods Max (Silver árnyalat), iCentre
Ezüstmetál.
Laptoptáska: TRUNK, iCentre

Játsszunk a textúrákkal

A fémes ezüst általában egy merev, hideg anyag hatását kelti, érdemes hozzá kontrasztos textúrákat választani. Ahhoz, hogy elkerüljük a jelmezszerűséget, kombináljuk puha, meleg, lágy esésű anyagokkal – lehetőleg minél természetesebbekkel. Egy puha kötött pulóver vagy egy meleg gyapjú szövetkabát például kiváló választás. Kerüljük a szatén, selyem anyagokat ezekben a kombinációkban, és a poliésztert is, mivel azokkal könnyen igen olcsó hatást tudunk elérni. Szintén tompíthatjuk az ezüst keménységét, látványosságát ha egyszerű surranókkal, lapos papucscipőkkel vagy tornacipőkkel kombináljuk.

Kiemelt kép: Unsplash

x Promóció
x Promóció
A HIIT-edzés 5 legnagyobb előnye.

A HIIT-edzés 5 előnye

Így hozhatod helyre az extra száraz bőrt egyetlen éjszaka alatt.

Így hozhatod helyre az extra száraz bőrt egyetlen éjszaka alatt