in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Uniszex kiegészítők, amelyek minden outfitet feldobnak

Szuper kiegészítők.

Letisztultak, elegánsak, mindenkihez és minden szetthez passzolnak. És még hasznosak is. Íme a kiegészítők, amelyek mindannyiunk kedvencei!

A zebracsík talán az egyetlen olyan állatbőrt utánzó minta, amit férfiak és nők egyaránt bevállalhatnak. Az idei szezonban ráadásul rendkívül nagy hangsúlyt is kapott a híres divatházak kifutóin. A TRUNK limitált kiadású neoprén tokja 13”-os MacBook-okhoz készült. Kívül egy ellenálló neoprén anyag borítja, belül pedig egy szuper puha anyag védi a kijelzőt. Tedd bele hűséges laptop-társadat, csapd a hónod alá, és már fel is tetted a pontot az i-re, már ami a stílusos outfitet illeti.

Uniszex kiegészítők, zebracsíkos tok.

Változatos óraszíjak

Az okosórák és a hozzájuk tartozó, cserélhető pántok egyre kifinomultabbak, mutatósabbak, ám mindez nem megy a praktikum rovására. A 41 mm-es Apple Elderberry Sport Loop lélegző sportpánt puha és könnyű. Tépőzáras rögzítése gyorsan és egyszerűen állítható. A kétrétegű műanyag szövet bőrrel érintkező felülete finoman párnázott. Sűrű szövésű, a nedvesség mégis könnyen el tud párologni rajta keresztül. A pánt másik oldalára erősített rögzítők biztosan tartanak a kiemelkedő strapabírásért. Ráadásul apró kockás, szövött mintája igazi coolság faktorral ruházza fel a viselőjét.

x Promóció
Uniszex kiegészítők.

Az elmaradhatatlan fejhallgató

Ha mindened a zene, hű társad lehet a fejhallgatód is. Okosan megválasztva – valljuk be – egy ilyen darab öltöztet. A Skullcandy Crusher aktív zajszűrős, bluetooth technológiás fejhallgatója ebben a menő, burgundi színben pompás őszi kiegészítője lehet minden nappali szettnek. 24 órás akkumulátoridővel és gyorstöltési képességgel rendelkezik, hangzása maximálisan testre szabható. Még egy elegáns szövetkabáttal is pompásan mutat.

Uniszex kiegészítők.

x Promóció
x Promóció
MacBook Air M2

MacBook Air 2 – mindent visz

Két pofonegyszerű gyakorlat a szellemi frissesség megőrzéséhez.

Két egyszerű gyakorlat a szellemi frissesség megőrzéséhez