in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Viva Magenta! Megérkezett a 2023-as év színe

A 2023-as év színe.

A színek ura, a Pantone végre megszólalt! A neves márka a régi hagyományoknak megfelelően nyilvánosságra hozta a 2023-as év színét. Itt a Pantone 18-1750 Viva Magenta!

Sajtóközleményében a Pantone a vibráló, bogyós gyümölcsökkel átszőtt vörös színt “árnyalt bíborvörös tónusként írja le, amely egyensúlyt teremt a meleg és a hideg között”. A hibrid színt az erő új jelének szánják, és egy reményteljesebb jövőt hivatott felidézni a szemlélőben. A technológia korában a természetből és a valóságosból szeretnénk inspirációt meríteni” – magyarázta Leatrrice Eiseman, a Pantone ügyvezető igazgatója. A Pantone 18-1750 Viva Magenta a vörös színcsaládból származik, és a cochineal vörös színe ihlette, amely a természetes színezékek családjába tartozó egyik legértékesebb anyag. A designerek persze már rá is csaptak az új árnyalatra, jövőre egyre többet találkozhatunk majd az 2023-as év színével. Íme egy kis ízelítő a msot legtrendibb darabokból.

Magenta a falon

Adj a falaidnak egy kis Viva Magenta színt a Spaghetti Wall Australian Dots WPN 104 tapétájával! A könnyen testre szabható és számos felületen megállja a helyét. 60 cm-es tekercsszélességgel érkezik. Ráadásul olyan környezetben is használható, ahol vízzel is érintkezhet. Dobd fel a fürdőszobád!

x Promóció
2023-as év színe. Itt a Pantone 18-1750 Viva Magenta!

Bross Nora szék

A Michael Schmidt által tervezett Bross Nora 1530 karosszék természetes vagy pácolt kőrisfa háttámlával és szövet vagy bőr kárpitozású ülőlappal és háttámlával készül. A kagylón található varratok meghatározzák a szék különböző részeit, és karaktert kölcsönöznek neki, míg barátságos vonalvezetése magas szintű kényelmet biztosít.

2023-as év színe. Itt a Pantone 18-1750 Viva Magenta!

Selena Gomez X Our Place in Rosa

Dobd fel a konyhát Selena Gomez Our Place stílusos kollekciójával. A kultikus Always Pan nyolc hagyományos főzőedényt – serpenyő, serpenyő, párolóedény, serpenyő, serpenyő, mártogatós és még sok más – helyettesít, és közben még csinosan is néz ki.

2023-as év színe. Itt a Pantone 18-1750 Viva Magenta!

Magenta a gépeden

A RED ANT Spring Case for Macbook Pro & Air 13 természetes, prémium alapanyagokból készült, kézzel varrot, így minden darab alapos minőségellenőrzésen esik át mielőtt leendő tulajdonosához kerülne. Igazán stílusos és trendi kiegészítője lesz ruhatáradnak.

2023-as év színe. Itt a Pantone 18-1750 Viva Magenta!

x Promóció
x Promóció
Milyen ajándék illik a csillagjegyekhez?

Milyen ajándék illik az egyes csillagjegyekhez?

Futás okosan.

Futás okosan