in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

2022-es táskatrendek – mutatjuk a legmenőbbeket

2022-es táskatrendek

A 2022-es év a vidámság és a kreatív megoldások évek lesz táskafronton is. Természetesen, a praktikumnak is fontos szerep jut majd.

A 2022-es táskatrendek egészen újfajta megoldásokat hoztak a kiegészítők terén is. A nagy divatházak kifutóin láthattunk teljesen váratlan megoldásokat, de persze nagy klasszikusok is visszaköszöntek. Sok mindent lehet mondani az év táskatrendjeire, csak azt nem, hogy azok unalmasak lennének. Íme, a legjellegzetesebb darabok.

Újra hódít a kézimunka

Kötött, horgolt, csomózott megoldások? Jöhetnek! A hippikorszakból jól ismert kézműves tarisznyák és strandtáskák alapos ráncfelvarrások mentek keresztül, és idén bármelyik elegáns városi viselethez passzintva megállják a helyüket.

x Promóció
Táska: Prada

Az oversize tote vagy shopper

A shopperek már régóta kedvenc fazonjaink közé tartoznak, hiszen egyszerűek, könnyen párosíthatók bármivel, és mindent elnyelnek. Nos, igén ezek az oriás darabok még gigantikusabbra nőttek. Pusztán a látvány kedvéért.

Shopper: Acne

A vintage darabok

Ideje átkutatni anyáink, nagyanyáink gardróbját, 2022 a vintage éve lesz, táskák terén is. Nem csoda, hiszen a régi darabok – elvégre még mindig egyben vannak – időtállóak, gondosan megmunkáltak, emellett csodaszépek is. Ideje elfelejteni az olyan jelzőket, mint “öreglányos” egy-egy gyönyörű fekete lakkbőr retikül láttán: ezek ma már egyet jelentenek az ultratrendivel.

Neonszínek

A 2022-es táskatrendek nézegetése közben látható, hogy a kilencvenes évek szelleme még mindig körülöttünk lebeg, idén ez az élénk színű, kis méretű táskákban manifesztálódik a leglátványosabban. Legyünk merészek, vigyünk vidámságot a szettünkbe, vállaljuk be a neont!

Táska: Jaquemus

Praktikus hátizsák

Szerencsére ezek a strapabíró, megannyi rekesszel ellátott, mindent elnyelő hátizsákok továbbra is igen menőnek számítanak, és így meg is mentik az ide-oda rohangászó, dolgozó és gyereket nevelő anyukák életét. Külön rekesz, zseb mindennek, így a laptop és a gyerek plüssjátéka is mindig biztonságban lesz.

x Promóció
x Promóció

Kondo-módszer, avagy így varázsolj tartós rendet a gardróbodban

Ragyogó arcbőr? Egyél érte! Szép arcbőr

Ragyogó arcbőr? Egyél érte!