in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

4 dolog, amit tilos a fürdőszobában tárolni

fürdőszoba rend lakberendezés otthon rendszerezés

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy alábbi tárgyaknak sokat árthat a fürdőszobai levegő.

A kis fürdőszobával rendelkezők gyakran megjegyzik, hogy bárcsak több tárolóhely lenne a különböző termékek számára, de mint kiderült, mégsem kell mindent a fürdőszobában tartani. Profi rendszerezők elárulták, melyek azok a tárgyak, amelyeknek valójában nem a fürdőszobában, hanem máshol lenne a helyük. Néhányuk meglephet téged is.

Gyógyszerek és vitaminok

Ha a vitaminokat és hasonlókat a fürdőszobában szoktad tárolni, talán itt az ideje, hogy máshová telepítsd át őket – például a konyhába. Ez az a hely, ahol nagyobb valószínűséggel veszed be őket egy pohár vízzel együtt. Hozz létre egy wellness-szekrényt vagy fiókot, kiegészítve a táplálékkiegészítőkkel, vitaminokkal, fehérjeporokkal és mindennel, amit a napi turmixok elkészítéséhez használsz. A gyógyszerészek javaslatai alapján a gyógyszert ideális esetben a fürdőszobán kívül, alacsony páratartalmú és viszonylag állandó hőmérsékletű helyiségben, jól záródó, fénytől védett szekrényben kell tárolni, hogy megőrizze a hatékonyságát. Más szempontból is előnyös lehet, mivel ha egy közös helyiségben vannak, mindenki könnyen hozzáférhet, amikor szüksége van rájuk, anélkül, hogy meg kellene várni, amíg a fürdőszoba felszabadul.

x Promóció

Ékszerek

Lehet, hogy jó ötletnek tűnik, hogy az összes csecsebecsét a fürdőszobában tárold, hogy könnyen hozzáférj a karkötőkhöz és nyakláncokhoz, miközben készülődsz a napra. Az ékszereket azonban soha nem szabad a fürdőszobában tárolni, mivel a zuhanyzásból, vízhasználatból származó páratartalom felgyorsítja az ékszerek az elszíneződését, bemattulását.

Sminkcuccok

Ha a fürdőszobatükröt használod a napi készülődéshez, akkor praktikusnak tűnik, hogy a közelben tartsd a sminkkészleteidet, igaz? Gondold újra! Ha lehetséges, a sminket hűvös, száraz helyen kell tárolni. A legtöbb fürdőszoba forró és párás tud lenni, különösen zuhanyzás után, és ez tönkreteheti a sminkek állagát. Lehet, hogy itt az ideje, felállítani egy fésülködőasztalt, sminkállomást a hálószobában. A sminket mindenképp a lehető legtávolabb kellene tárolni a zuhanyzótól, és extra intézkedésként érdemes légmentesen záródó tartályban elhelyezni, hogy a nedvesség ne károsítsa a terméket.

Elektromos gépek

A professzionális rendszerezők tapasztalati szerint, a fürdőszobák rendszerezése során gyakran találkoznak olyan készülékekkel, mint a párásítók, fűtőberendezések, porszívók és szőnyegtisztítók, amelyek – jobb megoldás híján – a fürdőszobában tárolódnak. Ezeket a tárgyakat máshol, például egy gardróbban vagy kamrában kell tárolni, hogy ne foglaljanak túl sok helyet a korlátozott tárolási megoldásokkal rendelkező fürdőszobában, és hogy a nedvesség ne károsítsa az eszközöket.

TIPP: Fontos számodra, hogy a lakásod a nyugalom, a rend szigete legyen? Akkor biztosan ugyanolyan fontos a lakásod levegőjének minősége is. Az Aqara TVOC levegőminőség-monitor kompatibilis az intelligens rendszerek széles választékával: otthoni ökoszisztémákkal és hangalapú asszisztensekkel. Három fő egészségügyi hatását határozta meg: szag és egyéb érzékszervi hatások, például irritáció; nyálkahártya-irritáció és a szisztémás toxicitás okozta egyéb megbetegedések; genotoxicitás és rákkeltő hatás.

x Promóció
x Promóció
Túlhajtod magad a sportban.

4 jel, ami arra utal, hogy túlhajtod magad a sportban

Big Red Boot

Rajzfilmcsizma tarol a közösségi médiában