in ,

WOWWOW Imádom!Imádom! AranyosAranyos

4 okos ajándék anyák napjára

Ajándék anyák napjára.

Ha anyukád nem is lelkesedik túlzottan a kütyükért, az alábbiaknak egészen biztosan örülni fog!

Szeretnél valami különleges ugyanakkor hasznos ajándékot adni anyukádnak a közelgő anyák napjára? Nos, az alábbi okos kütyüknek egészen biztosan örülni fog: a használatuk egyszerű, miközben az életünket határozottan könnyebbé és kellemesebbé tudják tenni.

Equa Smart okos palack

Ha a ti családotokban is fontos a környezetvédelem és az egészséges életmód, telitalálat lesz édesanyád számára ez a csodaszép – és hasznos – okos palack. Az Equa Smart a legelegánsabb okos palack: a nemes anyagok és harmonikus színek tökéletes ötvözete nemcsak esztétikus, de funkcionalitás tekintetében is kiemelkedő. 680 ml-es űrtartalma tökéletes egy kiránduláshoz vagy városi sétához. Ha megérinted, azonnal jelzi, hogy szükséged van-e folyadékra, vagy megfelelően hidratált a szervezeted – mindezt úgy, hogy figyelembe veszi saját egyéni igényeidet, szokásaidat is.

x Promóció

Robotporszívó: Anker RoboVac 35c

Az Anker RoboVac 35c robotporszívó három pontos tisztítórendszerrel, 1500Pa szívóteljesítménnyel, három tisztítókefével, érintőpanellel, Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitással rendelkezik. Töltésenként akár 100 perces takarítási időt is bír a tökéletes tisztaság érdekében. Most őszintén: ki ne örülne egy ilyen kütyünek? Olyasvalaki biztosan fog, akinek életéből már sok-sok órát elvett a heti rendszeres porszívózás.

Ajándék anyák napjára.

MiPo Vaso Aroma okos illatosító

Íme a tökéletes stresszűző, ami ráadásul jól is néz ki: elegáns formatervezésű, pihentető, aromás hideggőzt bocsát ki akár 16 órán keresztül, 5 féle relaxációs dallamot tud játszani, automatikus an kikapcsol, ha elvégezte feladatát, és vázaként is használható. Anyák napjára akár egy kisebb csokrot is mellékelhetsz mellé.
Manapság egyébként is nagy reneszánszát éli az aromaterápia, hiszen számtalan jótékony hatása van a fizikai, mentális és lelki egészségünkre egyaránt, ezért egy ilyen eszköznek egészen biztosan örülni fognak az anyukák.

iPad

Hiába tiltakozik kézzel-lábbal a tablet ellen, tapasztalatból mondjuk, hogy amint kap egyet, nem lesz nála lelkesebb iPad felhasználó a világon. A lényeg, hogy szánjuk rá az időt és a türelmet, és részletesen mutassuk meg neki, mi mindent tud csinálni ezzel a remek kis kütyüvel. Kapcsoljuk rá a wifire, állítsuk be rajta kedvenc streamingszolgáltatóit, közösségi média felületeit. Anyukánk elképesztően hálás lesz érte, apukánk pedig rettentő irigy.

Kiemelt kép: Unsplash

x Promóció
x Promóció
Időszakos böjt.

3 trükk, az időszakos böjt betartásához

3 könnyű mindfulness gyakorlat a rohanós napokra.

3 könnyű mindfulness gyakorlat a rohanós napokra