in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

4 tipp, amivel feldobhatod a januárt

4 tipp, amivel feldobhatod a januárt.

Nem csoda, ha nincs sok kedved elhagyni a lakást, ha nem muszáj.

Hideg, borongós idő, lehangoló táj, fáradt, fázós emberek – a január bizonyítottan az év legrosszabb hangulatú hónapja. A téli ünnepkör véget ért, a tavsz pedig még messze van. Az alábbi tevékenységekkel azonban otthon is leszámolhatsz a melankóliával.

Énekelj, amikor csak teheted

Az agyunk működését vizsgáló tudósok kimutatták, hogy éneklés közben sok mindent érezhetünk, ám félelmet és haragot sosem, mivel a dallamok blokkolják ezeket az érzelmeket. Tedd hát be a kedvenc lajátszási listádat, és énekelj bátran főzés, takarítás közben, vagy csak úgy, a magad szórakoztatására. Ehhez jó szolgálatot tehet a harmadik generációs Apple AirPods fülhallgató, amely térbeli hangzásával gondoskodik róla, hogy körülöleljenek a hangok, adaptív hangszínszabályzása pedig a füledhez hangolja a zenét. Izzadság- és vízálló, és egyszerűen mesés élmény használni.

x Promóció

Tarts sorozatmaratont a barátaiddal, online

Sok helyen olvashattunk arról, hogy a lezárások idején a párok úgy randiztak online, hogy egyszerre elindították a filmet, közben pedig végig kapcsolatban voltak Skype-on, FaceTime-on vagy egyéb online kommunikációs csatornán. Ha nem szeretnétek összegyülni, ezt ti is megtehetitek a legjobb barátaitokkal. Induljon a sorozat, FaceTime-on pedig beszélgethettek is közben. Az új Apple TV 4K összehozza a kedvenc Apple készülékeiddel és -szolgáltatásaiddal mindazt, ami a legjobb a tévézésben. Az otthonod megtelik elragadó élményekkel és minőségi szórakozással.

Foglalkozz a mentális egészségeddel

A hosszú, programnélküli téli esték kiváló lehetőséget nyújtanak annak, hogy elsajátítsd a meditáció alapjait. Youtube-on rengeteg irányított meditációt találsz, kedvedre válogathatsz a típusok és időtartamok között. Javasoljuk, hogy egy rövidebbel, 5-10 percessel kezdd, és ha ebben már komfortosan érzed magad, kipróbálhatod a hosszabbakat is. A ráhangolódásban segíthet a megfelelő illóolaj és egy aromadiffúzor. Relaxációs MiPow aroma diffúzor 5 féle relaxációs dallammal is rendelkezik.

Mindig legyen zöld a környezetedben

A növények nem csupán a lakás levegőjének tesznek jót, de a hangulatodnak is. A Prét á Pousser Lilo beltéri okos szobakert rendszerrel a konyhádban termesztheted saját fűszernövényeidet, salátáidat, mini zöldségeidet és virágaidat. A csomag tartalma 3 darab cserép és növénykapszula tápanyagokban gazdag földdel, valamint egy energiatakarékos LED fényforrás, amely a növény életcikliusát követve szimulálja a napfényt. Neked nincs más dolgod, mint két-háromhetente gondoskodni az oxigént biztosító vízről, és élvezned életre kelő beltéri kiskerted minden előnyét.

x Promóció
x Promóció
Tökéletes otthoni dolgozósarok.

Így lehet tökéletes az otthoni dolgozósarok

Very Peri színű cuccok

Very Peri – a legmenőbb cuccok a Pantone 2022 színében