in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

5 legmenőbb rövid frizura a nyárra

Trendi rövid frzura a nyárra.

Váltanál? Vagy csak a hőség miatt könnyítenél kicsit a frizurádon? Az idei nyár a rövid fazonokról szól, vágj hát bele nyugodtan (ne szó szerint, azt inkább bízd a fodrászra), és újítsd meg a külsődet az alábbi hajstílusok valamelyikével.

January Jones, Kerry Washington, Lili Reinhart – csupán néhány név azok közül a celebek közül, akik idén a rövid haj mellett tették le a voksukat. Kerry Washington ráadásul újra felfedte természetes afrohullámait is, bizonyságul, hogy a göndör haj is remekül tud mutatni rövidebbre vágva, sőt, akár még frufruval is. Íme öt trendi rövid frizura 2022 nyarára!

A rövid, ha göndör

A hullámos vagy göndör hajban rengeteg variációs lehetőség van, mégy így, fül alá érő verzióban is. A hullámokat regulázd meg némi göndörítő formázókrém, és egy nagyobb hajsütővas segítségével.

x Promóció
Az 5 legmenőbb rövid frizura a nyárra

A klasszikus bob

Ezt a fazont idén kissé újraértelmezték a fodrászok, és inkább az elől hosszabb, állig érő verziója számít divatosnak. Talán azért, mert könnyebben kezelhető, nem tűnik ijesztően rövidnek, és több arcformához passzol, mint a nagyon rövid változata

Az 5 legmenőbb rövid haj a nyárra

A pixie

A nagy kedvenc, ami soha nem megy ki a divatból. Nem csoda, hisz számtalan korhoz és arcformához igazítható fazonváltozata létezik. Mi az elől és felül hosszúra hagyott frizurát javasoljuk, mivel ebben több formázási lehetőség rejlik.

Az 5 legmenőbb rövid haj a nyárra

A lob fazon

A lob, vagyis long bob a bob kissé hosszabb, közel vállig érő verziója. Vékony szálú hajhoz ajánlott, mivel hajformázókkal és textúrát adó termékekkel nagyon sok különféle frizurát ki lehet hozni belőle. Ahogy Lili Reinhart fodrásza be is bizonyítja ezzel a vizes hatású, hullámos stílussal.

A legmenőbb rövid hajak a nyárra

A rövid haj frufruval

January Jones mutatja, hogyan is kell ezt stílusosan viselni. Ez a rövid haj frizura azért is különösen praktikus, mivel szögegyenesre vasalva, természetesen magszárítva, vagy laza hullámokkal is jól mutat.

Az 5 legmenőbb rövid frizura a nyárra

x Promóció
x Promóció
Ajándékötletek.

Ajándékötletek szinte mindenkinek

Legjobb appok költségkövetésre.

A legjobb appok a költéseid nyomon követéséhez