in ,

Imádom!Imádom! WOWWOW

5 nélkülözhetetlen őszi ruhadarab

Az őszi időjárás néha teljesen kiszámíthatatlan, ezzel együtt remek kreatív lehetőségekkel szolgál számunkra, már ami az öltözködést illeti.

Az őszi időszakban az a jó, hogy még mindig viselhetjük kedvenc nyári ruháinkat, ha megfelelőképp rétegezzük, kombináljuk őket. Ha az alábbi alapdarabok megtalálhatók a ruhatárunkba, öröm lesz az öltözködés, és mindig kifogástalan a megjelenésünk.

A trencskó

A ballonkabát az ősz legikonikusabb felöltője. Minden alkalomhoz és minden összeállításhoz kiválóan passzol. Ráadásul a különféle hossz és szabásvonal variációknak köszönhetően bármilyen testalkatra meg lehet találni az ideálisat.

x Promóció

A vastag kötött kardigán

Az ovesize kardigán remekül kiváltja a kabátot, ráadásul zakó vagy farmerdzseki fölé is felhúzható, ha az időjárás több réteget is megkövetel. Érdemes semleges színekben választani, de ha a ruhatárunk alapvetően a fehér-bézs-szürke-fekete skálán mozog, akár egy vagány, etnikus mintás darabbal is feldobhatjuk az összeállítást.

A melegítőfelső

Rég elmúltak azok az idők, amikor a melegítőfelsőt csak sportoláshoz illett viselni. Ma már szinte bármivel párosítható a csinos szoknyától a farmeren át egészen a kosztümnadrágig, és a kínálat is igen változatos. Ha lehet, kerüljük a nagy logókat – ilyet viselni ma már ciki.

A virágmintás maxiruha

Csizmával vagy sportcipővel kombinálva remek őszi ruhadarab, nagyon nőies, látványos és vidám a virágmintás ruha. Nem kötelező a földet söprő hossz, egy térd alá érő verzió is nagyon ütős lehet vastag pamutharisnyával.

A garbó

Meleg, kényelmes és mutatós – a garbó örök klasszikus, és ez nem véletlen. Kevés ennyire változatosan kombinálható ruhadarab van a palettán, épp ezért mindenképp szerezzünk be belőle egy szűk fazonút és egy bővebb, oversize változatot is.

x Promóció
x Promóció

Elfogott a bizonytalanság? Így kezeld!

Így védd stílusosan az okostelefonodat