in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A 10 legjobb alkalmazás, ami segít a fogyásban

10 applikáció, ami segít a fogyásban.

Egészségesebben táplálkoznál vagy leadnál néhány kilót? Elméletben egyszerű, egyél kevesebbet és mozogj többet. A valóságban azonban ennél sokkal többről van szó. A helyes táplálkozás fontos része, hogy tudd, milyen ételek tesznek jót neked, és melyek azok, amelyek csak hátráltatnak a sikerben. Íme, a 10 legjobb alkalmazás, ami segít a fogyásban és ami segít okosabban étkezni.

YAZIO

A YAZIO személyes tervet kínál a fogyáshoz vagy éppen az izomépítéshez. Segítségével személyre szabott étkezési terveket készíthetsz, nyomon követheted a kalóriákat és a naponta megtett lépéseket, valamint szinkronizálhatsz más fitneszalkalmazásokkal. A pro verzió egészséges recepteket is kínál, testzsírkövetést, sőt, még a vérnyomásodat és a vércukorszintedet is figyelheted a segítségével.

MyFitnessPal

A MyFitnessPal hatalmas élelmiszer-adatbázist kezel, ami több mint 5 millió különböző tételt tartalmaz. Kevesebb, mint 5 percet vesz igénybe az étrend és a testmozgás összeállítása, vagyis gyorsan és praktikusan kezelhető. Több mint 50 eszközzel és alkalmazással, köztük az Apple Health, a Fitbit és a Garmin készülékekkel együttműködve segít nyomon követni, hogyan teljesítettük a célunkat.

x Promóció
10 alkalmazás, ami segít a fogyásban.

FatSecret

A FatSecret egy könnyen használható étkezési naplót kínál, amellyel nyomon követheted, valamint előre megtervezheted, hogy mit fogsz aznap elfogyasztani. Az ételek és étkezések képfelismerése jól működik. A FatSecretttel egy közösség támogatását is megkaphatod, akik szívesen adnak tanácsokat. A programot a súlykövetési segéd teszi teljessé.

MyPlate Calorie Tracker

A MyPlate Calorie Tracker alkalmazás segít neked a kalóriadús élelmiszerek felismerésében és lehetővé teszi, hogy személyre szabott napi célokat állíts be. Emellett nyomon követheted a vízfogyasztásodat, és egyéni célokat állíthatsz fel a makro- és mikrotápanyagokra vonatkozóan is. Étkezési emlékeztetők is beállíthatók.

10 alkalmazás, ami segít a fogyásban.

Lose It!

A Lose It! azt szeretné, ha úgy fogynál, hogy közben élvezed is. Elég, ha megadsz neki néhány paramétert magadról, és máris kidolgoz egy egyéni fogyókúrás tervet, napi célt tűz ki, amit teljesítened kell. A képfelismerésnek köszönhetően automatikusan beazonosítja az elfogyasztott ételeket, így megkímél attól, hogy te add meg azokat. Hasznos kis társ!

Fooducate

A Fooducate nem csak azt figyeli, hogy mennyi kalóriát fogyasztasz, hanem azt is, hogy milyen minőségben teszed. Figyelemmel kíséri az alvásodat, a hangulatodat és az “éhségszintedet” is számontartja, így rálátást ad arra, hol tudsz javítani a dolgokon. A Fooducate az étkezéseidet elemezve ellenőrzés alatt tartja az egészségügyi állapotodat, valamint azt is, hogy próbálod-e elkerülni a különböző allergéneket.

Fitbit

A Fitbit leginkább a napi aktivitás nyomon követésére alkalmas. Szolgáltatásai segítségével (vonalkódolvasó) naplózhatod az étkezéseidet, így egy azonnal láthatod az előzményeidet. Használható az Aria Wi-Fi Smart Scale készülékkel együtt is, így mindig képben lehetünk, hogy mennyi az aktuális testömegünk. Az appal a vízfogyasztás és az alvási szokások is nyomon követhetők.

10 alkalmazás, ami segít a fogyásban.

Charity Miles

Még több motivációt szeretnél a fiatalító gyalogláshoz? A Charity Miles nem követi a kalóriabeviteledet, de egy kicsit segít a világnak. Az alkalmazás úgy működik, mint egy lépésszámláló, minden egyes lépés egy általad választott jótékonysági szervezetet segít. Több mint 40 különböző jótékonysági szervezet közül választhatsz, és sétálás közben egy kis pénzt kereshetsz nekik. Ideális ösztönzési forma, nemde?

My Diet Coach

Tűzz ki egy célt, és a My Diet Coach segít a megvalósításában! A vizuális súlykövetés segítségével “láthatod” is a súlycsökkenést. Arra összpontosít, hogy apró, de egészséges életmódbeli változtatásokra ösztönözzön, például az elegendő vízfogyasztásra. Ezzel párhuzamosan motivációs fotókkal bátoríthatod magad, és még jutalmakat is kaphatsz az elkötelezettségedért, kitartásodért.

10 alkalmazás, hatékony fogyás.


MyNetDiary PRO

A MyNetDiary az egyetlen olyan alkalmazás itt, amely némi beruházást igényel, de megéri azt a pár dollárt. Beállítasz egy súlycélt, az alkalmazás pedig elemzi a naplódat, kiszámítja a kitűzött célokat, és személyre szabott tanácsokkal és diétás tippekkel lát el. Mindössze annyit kell tenned, hogy beírod az étkezési szokásaidat és beviszed az appba a testmozgást, amit végeztél, a MyNetDiary PRO pedig elvégzi helyetted piszkos munkát és segít a fogyásban.x Promóció
x Promóció
Telefontöltés okosan.

Telefontöltés okosan

Rezsicsökkentés okosan.

Rezsicsökkentés kisokos, így spórolj a számlákon!