in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A bohém nyári stílus kötelező elemei

Nyári stílustippek - bohém összeállítás.

A nyár a vidámság évszaka, engedjük hát szabadjára a kreativitásunkat az öltözködés terén is.

A bohém nyári stílus követői tisztában vannak az irányzat legfontosabb alapszabályával: a több az több. Ha az a megközelítés tőlünk távol áll, ám szeretnénk színesíteni, feldobni a nyári ruhatárunkat, kiragadhatunk néhány jellegzetes megoldást ebből a divatirányzatból, amit a mi szettjeinkbe is beleépíthetünk. Íme:

Maxiszoknya, hasat szabadon hagyó felső

Ebben a bohém kombinációban az a jó, hogy nem csak nagyon látványos, de igazán kényelmes is. Városba viselhetjük tornacipővel vagy balerinapapuccsal, ha nyaraláshoz választjuk, jöhetnek hozzá a saruk és a papucsok.

x Promóció
Bohém nyári stílus.
A bohém nyári stílus – rövid felső maxiszoknyával

Kézműves részletek

A kézzel készült ékszerek, hímzett részletek vagy egy festett selyemsál is behozhatják a bohém fílinget a viseletünkbe. Érdemes ilyenkor tényleg a minőségre menni, a valóban kézzel készült darabok ugyanis az egész outfitet különlegesebbé, szofisztikáltabbá teszik.

Bohém nyári stílus.
Bohém nyári stílus kézműves darabokkal

Virágos kiegészítők

Ha csak mutatóban szeretnénk belevinni az életérzést a ruhatárunkba, a legjobb, ha a kiegészítőknél maradunk. Pénztárca, telefontok, laptoptartó – ezek mindig velünk vannak, képviselhetik ők személyiségünk bohókás oldalát. Az Ideal of Sweden új kollekcióját is el az életérzés ihlette: az igazi nyár mintája, a Vibrant Bloom a trópusi paradicsomra gondolva lett megtervezve. A Perl Blossom minta pedig a tavaszi-nyári kültéri partik hangulatát idézi. Engedj Te is a nyár csábításának!

Nyári stílus, iphone.
Csodaszép kiegészítők a telefonra is!
Nyári stílus, Airpods.
A legapróbb részletekre is érdemes odafigyelni

Szalmatáskák

Legyen bármilyen is a stílusunk, ez a bohó kézitáska idén nyáron szinte mindenhez passzolni fog. Mondhatjuk úgy is, kötelező darab a nyárra.

Nyári stílus.
A szalmatáska is kötelező darab

x Promóció
x Promóció
A három legjobb applikáció nyelvtanuláshoz.

A három legjobb applikáció nyelvtanuláshoz

Szobanövények a lakásban - így helyezd el őket!

Szobanövények a lakásban