in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A fesztiváloutfit kötelező kellékei

Menő fesztiváloutfit.

Nem csak attól jó egy fesztiváloutfit, hogy látványos, hanem attól, hogy praktikus is.

Mindegy, melyik stílusirányzatot képviseled, a látvány mellett érdemes olyan szempontokat is figyelembe venni a szetted és a fesztiválkellékeid összeállításánál, mint a biztonság és a praktikum. Az alábbiak mindenképpen jó, ha a rendelkezésedre állnak.

Megfelelő védelem a telefonod számára

Az okostelefon ma már létszükséglet, bárhová is indulj, nincs ez másképp a fesztiválokon sem. Viszont ezekkel a kényes kütyükkel könnyen meg lehet a baj, elég egy óvatlan mozdulat, vagy egy pillanatnyi figyelmetlenség. Viszont ha megfelelő védőtokban szállítod a telefonodat, elejét veheted a sérülésnek, vagy a készülék elvesztésének. Az IDEAL OF SWEDEN Athena nyaklánc tok fekete színben a játékosság, a mozgékonyság és a praktikum jegyében készült. Ez az új termékcsalád szakértő módon ötvözi az aktív ruházatot a divatos színvilággal, a jellegzetes fém részletek okos használatával és a moduláris funkciókkal a végső viselhetőség érdekében.

x Promóció
Fesztiváloutfit.

Megfelelő energiaforrás a telefonod számodra

Még a legerősebb akuk sem bírják a folyamatos használatot, márpedig egy fesztivál alatt egész biztosan nem sokat fog pihenni a telefonod. A MOPHIE – Powerstation Wireless XL 10K PD powerbank egy vezeték nélküli hordozható töltő, amely 10.000mAh belső akkumulátorral rendelkezik és 18W-os USB-C PD gyorstöltésre is képes okostelefonok, táblagépek, Qi-kompatibilis eszközök esetében. Ne hagyd otthon!

Fesztiváloutfit.

Mindig tudd, mi hol van

A nyomkövetők igen jó szolgálatot tehetnek a számodra a többnapos fesztiválok alatt. Az AirTaggel szuperkönnyen követhetsz és megtalálhatsz bármit. Tegyél egyet a kulcscsomódra, és dobj be egy másikat a hátizsákodba. Ennyi az egész: már meg is jelennek a Lokátor appban.

Fesztiváloutfit.

x Promóció
x Promóció
Tippek extrém meleg időre.

Egészségtudatos tippek extrém meleg időre

Őszi és téli divatszínek 2022.

A 2022-es ősz és tél divatszínei