in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A három legjobb applikáció nyelvtanuláshoz

A három legjobb applikáció nyelvtanuláshoz.

Kétségtelen, hogy egy jó tanárral könnyebb nyelvet tanulni, ám az alapok lefektetésére az alábbi applikációk is tökéletesen megfelelnek. 3 applikáció nyelvtanuláshoz.

Memrise

A Memrise a legjobb app a szórakoztató szókincsbővítésre. Az app szórakoztató ereje két dologban rejlik: a mémekben és a játékokban. Az alkalmazás olyan tanulási módszert követ, amely a tanult szavakkal kapcsolatos vicces vagy bizarr asszociációk létrehozására épül. A kurzusok gyakran párosulnak mémekkel, amelyek célja, hogy játékosan segítsenek emlékezni az idegen szavakra. A Memrise előnye, hogy figyel arra, hogy meglegyen a kellő mennyiségű gyakorlás és ismétlés. Az app algoritmusa kiszámítja, hogy mikor és milyen gyakran kell átismételni az egyes szavakat, az alkalmazás pedig emlékeztetőket küld, ha eljött az ismétlés ideje.

Lingualift

Ez egy olyan nyelvi alkalmazás, amely inkább a komoly tanulóknak szól, akik egy teljes nyelvi programot szeretnének – oktató vezetésével. Ez egy egy jó alkalmazás, de a különbséget mégiscsak a profi tanárok extra segítsége jelenti.

x Promóció

A tutorok készséggel állnak rendelkezésre, hogy válaszoljanak minden kérdésedre. Segítenek a nyelvtanban, extra forrásokat javasolnak, és még házi feladatokat is kiosztanak és kijavítanak az érdeklődőknek.

Ha regisztrálsz erre az alkalmazásra, mindenképp használd a tutorokat, ők azért vannak, hogy segítsenek.

Maga az alkalmazás nagyszerű a kezdők és a középhaladók számára, világos nyelvtani magyarázatokkal, szókincsfejlesztési eszközökkel. A tanfolyamokat kis 10-15 perces szakaszokra bontja, hogy érdekesek maradjanak, és hogy legyen elég idő mindennap tanulni egy kicsit. A Lingualift jelenleg spanyol, francia, japán, orosz és héber nyelvtanfolyamokat kínál.

Duolingo

Nem létezhet olyan lista a nyelvtanulással kapcsolatban, amelyik nem említi meg a Duolingot. Luis von Ahn sikeresen egyesítette benne a játékot és a tanulást, és ezzel egy olyan alkalmazást hozott létre, amelynek ma már több mint 100 millió felhasználója van. Az alkalmazás a mobil nyelvtanulás egyik alappéldájává vált.

A Duolingo számos kurzusát maguk az anyanyelvi beszélők készítik, ami olyan, talán kevésbé várt kurzusokat eredményezett, mint a guarani vagy a klingon. A Duolingo másik különlegessége, hogy nem kizárólag angol anyanyelvűeknek szól. Minden nyelvhez vannak külön kurzusok, amelyek a különböző anyanyelvűeket célozzák meg – jelenleg így összesen 81 kurzus elérhető rajta keresztül.

A három legjobb applikáció nyelvtanuláshoz.

Extra tipp:

Az idegen nyelv különleges hangjainak, kiejtésének elsajátításához nélkülözhetetlen, hogy megfelelő minőségben hallgathassuk a választott nyelvet. Ezért sokat segíthet egy kiváló minőségű fejhallgató. Az AirPods Max Apple-tervezésű meghajtóval nyújt valódi hifihangzást. A fülpárnáktól a fejpántig minden részletében úgy alakították ki, hogy kivételesen jól illeszkedjen. Piacvezető minőségű aktív zajszűrése kizárja, Áttetsző módja pedig beengedi a környezet zaját.

Szintén hasznos, ha rendelkezésünkre áll egy tanuláshoz alkalmas okoseszköz: A 9. generációs Apple iPad szupererős, felhasználóbarát és sokoldalú. Gyönyörű, 10,2 hüvelykes Retina kijelzővel, szupererős A13 Bionic chippel és Rivaldafény funkcióval kiegészített ultraszéles előlapi kamerával bír.

A három legjobb applikáció nyelvtanuláshoz.

x Promóció
x Promóció
Apple Pencil - hasznos eszköz rajzoláshoz.

Fókuszban az Apple Pencil

Nyári stílustippek - bohém összeállítás.

A bohém nyári stílus kötelező elemei