in ,

Imádom!Imádom!

A három legmenőbb rúzstrend kora őszre

Használjuk ki a maszkviseléstől mentes időszakot amíg lehet, és dobjuk fel nyár végi, ősz eleji napjainkat 2021 legmenőbb rúzstrendjeinek egyikével.

A vírus következtében hosszú ideig a sminktáskánk mélyén sínylődtek a rúzsaink, hiszen a maszk alá felesleges volt festeni a szánkat. Érdemes hát kihasználni a mostani időszakot, és kísérletezni azokkal a sminktrendekkel, amelyek a kifutókat is uralták. Íme a három legmenőbb rúzstrend 2021-ben!

1. A matt narancs

Az élénk árnyalatok közül idén a narancs és a korall minden kétséget kizáróan nagyot mentek, főleg matt verzióban. Mivel a matt rúzsok nagyon szárítanak, csak jól ápolt ajkakra szabad felvinni őket. Radírozzuk le alaposan ajkainkat, vigyünk fel rájuk ápolót, öt perc után itassuk fel a felesleget. A matt rúzst több rétegben vigyük fel, így tartósabb lesz. Ne hagyjunk a festésnek éles kontúrt, ujjainkkal satírozzuk el a széleket.

x Promóció

2. Ajaktinta

Könnyű felvinni, tartós és rengeteg árnyalatban kapható – az ajaktinta az elmúlt évek egyik legjobb szépségipari fejlesztése. Mivel jól lehet rétegezni, visszafogottabb, természetes hatású sminknek de egy merészebb makeupnak is remek kiegészítője lehet. Itt is érdemes elhagyni a határozott kontúrokat, ujjbeggyel felvinni és elsimítani. Kísérletezhetünk a monokróm hatással is, mégpedig úgy, hogy az ajaktitánt használjuk pirosítóként is.

3. A kéttónusú szájfestés

A technika lényege, hogy ugyanannak a színnek két különböző árnyalatát használva kreálunk egy sötétebb kontúrt és világosabb belső részt, vagy fordítva. A kontúrt szájceruzával is megalkothatjuk, de figyeljünk arra, hogy ez ne egy vékony vonal legyen, hanem satírozással alakítsunk ki fokozatos átmenetet a két árnyalat között.

x Promóció
x Promóció

Így tisztítsd a sminkecseteidet

A digitális oktatást az egyetemisták élvezik a legjobban