in ,

WOWWOW

A három stílusbaki, amit a nők a leggyakrabban elkövetnek

Mindenkinek vannak rossz napjai, amikor semmi nem úgy áll rajtunk, ahogy szeretnénk, ilyenkor érdemes a legegyszerűbb szettet választani. Ha az alábbi tippeket szem előtt tartjuk, még ezeken a napokon is elkerülhetjük a divatkatasztrófát.

Nagyon kevesen vannak azok a szerencsések, akik olyan tévedhetetlen stílusérzékkel születtek, ami sosem hagyja őket cserben. A többségünknek ez inkább egy hosszan tartó tanulási folyamat, állandó újratervezéssel és alkalmazkodással, akár a divat változik, akár mi magunk, a testünk, az életmódunk. mindenki követ el hibát az öltözködésbe, mindenki fel tud idézni legalább egy olyan outfitet, amit jó lenne meg nem valósulttá tenni: visszamenni nem tudunk az időben, de arra a figyelhetünk, a jövőben megóvjuk magunkat az ilyen típusú kellemetlenségektől. Íme hát a három legáltalánosabb stílusbaki, amit mi nők hajlamosak vagyunk elkövetni.

1. Megfeledkezünk a részletekről

Még a legcsinosabb ruhadarabot is elronthatja egy fazonban vagy színben hozzá nem illő, kilógó melltartópánt, egy rossz helyen bevágó alsónemű, egy apró, de jól látható helyen levő szakadás, vagy kibolyhosodás. Ha fontos számunkra a divat, adjunk az igényességre is: ne viseljünk kopott, kibolyhosodott holmikat, és használjuk sűrűn a vasalót is.

x Promóció

2. Megfeledkezünk a kényelemről

Lehet bár a szettünk a világ legjobb stylistja által összeállítva, ha nem tudjuk viselni azt, mit sem ér az egész. Ne induljunk útnak olyan ruhákban, amelyekben feszengünk, amelyekben nem vagyunk önmagunk, korlátoznak a szabad mozgásban, kényelmetlenek. Ugyanez vonatkozik a lábbelikre is: nincs kellemetlenebb látvány, mint mikor egy nő gyönyörű tűsarkút visel, ám nem tud szépen járni benne.

3. Stílusbaki csúcsra járatva: csak a márkanévre figyelünk

Soha, semmilyen korszakban nem volt mércéje a stílusosságnak, hogy milyen márkájú holmit viselünk. Épp ezért kerüljük a harsány, hivalkodó logókat, amelyek gyakran még el is csúfítják az amúgy jó minőségű, jól szabott és mutatós ruhadarabokat.

Stílusbaki, amit ne kövess el!

De az ékszerek stílusos viseléséről is érdemes említést tenni. Erről a témáról itt írtunk: Az ékszerviselés aranyszabályai.

x Promóció
x Promóció

Vissza az irodába: a legstílusosabb kiegészítők

Gábor története a digitális tanulásról

Egy tudós-kutató versenye az idővel a digitális tanítás korszakában