in

Imádom!Imádom!

A hét legjobb autós kiegészítői


Tény, hogy vezetés közben rendkívül veszélyes lehet a telefonálás, így nem meglepő, hogy ma már kizárólag akkor használható a készülék, ha rendelkezik kihangosítóval, így az autó vezetője nincs akadályoztatva a vezetésben.

Vezetés közben kifejezetten fontos, hogy ne legyen akadályozva egyik kezed sem a telefonhasználat miatt.

De már nem csak kapcsolattartásra használjuk a telefonunkat, és útközben is szükségünk lehet bizonyos hasznos funkciókra, gondolj csak a GPS-re vagy arra az esetre, amikor le kell ellenőrizned egy címet a böngészőben vagy az üzeneteid között.

hangvezérlés ebben nagy segítségedre lehet, de ne felejtsd el, hogy a telefonod használatához szükséged lesz egy megbízható és fix tartóra a kocsiban, és a használattól lemerülhet az eszköz, ezért a töltését is meg kell oldani.

x Promóció

Az Epico vezeték nélküli autós töltő és tartó mindkét igényt kiszolgálja, sőt egy szenzornak köszönhetően automatikusan nyílik ki és zárja be a készülékét, amint az közelít hozzá, így valóban nagyon biztonságos és könnyű a használata.

Az iOttie Easy One Touch 4 Qi Wireless Fast Charging egyben egy mobiltelefon tartó és vezeték nélküli töltő, amelyet a műszerfalra vagy a szélvédőre is felszerelhetsz az erős tapadókorongjának köszönhetően. Alkalmas az összes mobil berendezéshez és lehetővé teszi a 360 fokos elforgatást, egy teleszkópos kar segítségével pedig a kívánt pozícióba állíthatod. Ha autód olyan kialakítással rendelkezik, hogy csak a szellőzőrácsra tudod felszerelni a tartót, akkor neked találták ki az iOttie iTap Wireless 2 Fast Charging Magnetic Vent tartót, amely szintén rendelkezik a fenti tulajdonságokkal, de a rácsra illeszkedik.

A GPS-re bármikor szükséged lehet.


Ha pedig azok táborát erősíted, akik az iPadet részesítik előnyben vezetés közben, például mert a nagyobb kijelző kényelmesebb, akkor a Vogel’s TMS 1050 Tablet Dashboard Pack lesz a kedvenc kiegészítőd, amelybe bármilyen iPadet vagy tabletet könnyedén beleilleszthetsz, a tartót pedig szinte bárhova rögzítheted, majd tetszőleges pozícióba állíthatod.

Bármelyik kiegészítőre esik is a választásod, minden esetben a biztonság legyen a legfontosabb szempont!

x Promóció
x Promóció

Hiánycikk lesz az e-bicikli?

Szeretnéd biztonságban tudni az otthonod?