in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A hódító vörös – eredeti és stílusos

Vörös - a szezon színe.

Látványos, mégis nőies a vörös nagyon stílusos lehet, ha gondosan válogatjuk össze a szettünket.

A piros színű ruháktól sokan ódzkodnak, mivel úgy vélik, túlságosan feltűnő vagy harsány viselet. Pedig a tapasztalatok azt mutatják, hogy vörös kivétel nélkül mindenkinek jól áll, minden bőr- és hajszínhez remekül passzol. Ráadásul idén a pasztellek és a nude mellett ez az egyik legtrendibb szín. Íme, hogyan viseljük, hogy kifogástalan legyen a megjelenésünk.

Kombináljuk, vörös halványrózsaszínnel

A visszafogott, púderes rózsaszín remekül tompítja a piros hangos látványát, és tökéletes összhangot teremt a viseletünkben. A Rózsaszín póló-piros nadrág, vagy piros póló, halványrózsaszín mintás szoknya kiváló páros. Hétköznapokra is.

x Promóció
A szezon divatszíne: vörös.

Vörös bordóval

Mivel ez is a vörösből mixelt árnyalat, hasonlóan remekül passzol a piros darabokhoz. A szetthez válasszunk fehér vagy bézs kiegészítőket – mindenképp kerüljük a piros-fekete kombinációkat, ez most, bármilyen meglepő, nagyon nem divatos.

A szezon divatszíne: piros.

Tetőtől talpig

Miért is ne? Egy esti barátnős összejövetelre kiváló választás egy lenge piros ruha piros cipővel, táskával párosítva.

A szezon divatszíne: vörös.

Voksoljunk a piros kiegészítőkre

Ha csak apró színfoltként szeretnénk belevinni a szettünkbe a vörös valamely árnyalatát, válasszunk klasszikus vagy sportos kiegészítőket piros színben. A korszerű, biztonságos fedélzárral rendelkező, 23 literes THULE hátizsákban könnyedén elférnek a hétköznapokon használt tárgyaid, beleértve laptopotod és a tableted is. A vörös verzió pedig gondoskodik a jókedvről és a trendi megjelenésről.

Voksolj a piros mellett!

x Promóció
x Promóció
Így tisztítsuk a fehér velúr cipőket és táskákat

Így tisztítsuk a fehér bőr táskákat és cipőket

Vezeték nélküli otthon.

Vezeték nélküli otthonra vágysz?