in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A legjobb appok a költéseid nyomon követéséhez

Legjobb appok költségkövetésre.

Nem érted, hová tűnik a pénzed a hónap végére? Az alábbi appok megfejtik neked a rejtélyt.

A kiadások nyomon követése gyakran az első lépés a pénzügyek rendbetételéhez. Ha felméred, hogy mire és mennyit költesz, pontosan láthatod, hogy mire megy el a pénzed, és hogy mely területeken tudnál spórolni.

Ezt könnyen a mindennapi rutin részévé teheted a kiadáskövető alkalmazások segítségével. Persze kitartást és eltököltséget ezek is igényelnek a részedről! Íme, a legjobb appok költségkezelésre.

x Promóció

MINT

A Mint büdzsékezelő alkalmazások koronázatlan királya: ingyenes a használata, szinkronizál a bankszámláiddal és a hitelkártyáiddal. A felhasználók megtakarítási célokat hozhatnak létre benne, nyomon követhetik a befektetéseiket is. Testreszabott figyelmeztetéseket küld a költségvetés túllépésekor, nagyobb tranzakciók, ATM-díjak stb. esetén, de számlafizetési emlékeztetőket is be lehet állítani benne.

GOODBUDGET

A Goodbudget inkább a pénzügyek tervezéséről szól, mint a korábbi tranzakciók nyomon követéséről. Ez az alkalmazás a borítékos költségvetési rendszeren alapul, amelyben a havi jövedelmedet meghatározott kiadási kategóriák (úgynevezett borítékok) között osztod el. A módszer lehetővé teszi, hogy megtervezd a háztartásod kiadásait úgy, hogy a jövedelmed egy bizonyos összegét olyan kategóriákba osztod be, mint az élelmiszerek, a bérleti díj és az adósságok törlesztése. Csak annyit kell költened, amennyi a borítékban van, és ha túlléped a költségvetést, a boríték piros színnel jelzi, hogy túlköltekeztél.

A Goodbudget ingyenes verziót is kínál, amely egy fiókot, két eszközt és korlátozott számú borítékot tesz lehetővé. A fizetős verzió, a Goodbudget Plus korlátlan számú borítékot és fiókot, akár öt eszközt is lehetővé tesz, és egyéb előnyökkel is jár.

YNAB

A YNAB-ot úgy tervezték, hogy a felhasználók előre tervezzék pénzügyi döntéseiket, és ne a múltbeli tranzakciókat kövessék nyomon. Ez az alkalmazás a nulla alapú költségvetési rendszert követi, amely szerint minden megkeresett dollárra tervet kell készíteni.

Amint megkapod a fizetésed, megmondod az appnak, hogy a jövedelmedből mennyit kell különböző kategóriákra fordítania, beleértve a kiadásokat, a törlesztéseket és a megtakarításokat. Az ötlet lényege, hogy tudatosabban bánsz a pénzeddel, ha arra kérnek, hogy előre döntsd el, mit kezdesz majd vele.

Ezzel a döntéshozatallal a YNAB olyan gyakorlatias, amennyire csak lehet. Hogy segítsen a felhasználóknak feljebb lépni a tanulási görbén, a YNAB honlapja számos oktatási forrást kínál, amelyek pontosan leírják, hogyan kell költségvetést készíteni és használni az alkalmazást.

Az alkalmazás működik telefonon, asztali számítógépen, iPaden, Apple Watch-on és Alexán is.

x Promóció
x Promóció
Trendi rövid frzura a nyárra.

5 legmenőbb rövid frizura a nyárra

Könnyebb ébredés - ezt csináld!

Könnyebb ébredés? Így indulhat energikusan a reggeled