in ,

Imádom!Imádom! WOWWOW AranyosAranyos

Stílusos laptoptáskák és tokok

Legjobb laptoptáskák és tokok.

A legnépszerűbb ajándékok mindig azok, amelyek egyrészt különlegesek, másrészt viszont gyakorlati hasznuk is van. Nos, az alábbiakra mindkét állítás igaz. Karácsonyi ajándéknak is kiválók!

Amióta a hibrid munkavégzés a mindennapjaink része lett, felértékelődött a kényelem és a praktikum – a stílusosság mellett. A laptopunk, mint munkaeszköz valósággal a kezünkhöz nőtt, a szerves mindennapok része, épp ezért nem mindegy, hogyan és miben szállítjuk. A megfelelő védőtok és laptoptáska akkor is ajánlott, ha kocsival közlekedünk, hiszen elég egy óvatlan mozdulat, és máris a földön landolhat a gépünk. Ráadásul ezek karácsonyi ajándéknak is kiválóak, nőknek, férfiaknak egyaránt. Íme, a kedvenceink!

Stílus és biztonság

Az Aiino Stark Sleeve tokok puha belső része megvédi készüléket a karcolásoktól, neoprén középső rétege elnyeli az ütéseket, és az elegáns textil pedig kifinomult külsőt kölcsönöz a MacBookodnak. A tok alján található kényelmes nyílásnak köszönhetően bárhol könnyedén tölthető lesz a készülék: csak nyissuk ki a cipzárat, és csatlakoztathatjuk is a tápegységet anélkül, hogy levennénk a tokot. A funkcionális belső zseb tökéletes hely a legfontosabb kábelek, hubok és kiegészítők tárolására az utazás során.
Hasonlóan megbízható és visszafogottan nőies társai lehetnek a MacBooknak a TRUNK neoprén tokok, amelyek nagy előnye, hogy 30 fokon moshatók is.

x Promóció

Prémium minőségű laptoptáskák és tokok

Ha szintet lépnénk, válasszuk a kézzel készült, egyedi, prémium minőséget. A Red Ant tokok prémium bőrből készülnek, kézzel varrottak, így minden darab alapos minőség ellenőrzésen esik át, mielőtt leendő tulajdonosához kerülne.

Ha pedig szeretnénk egy helyen tudni a legfontosabb elektromos kütyüket és okiratokat, az új Knomad X-Body lesz a megfelelő választás. A 13 hüvelykes laptop mellett sokoldalú tárolórekeszeivel bárhová magunkkal vihetjük a mindennapokban nélkülözhetetlen eszközöket, melyek az időjárás viszontagságaitól is biztonságban érezhetjük a vízálló borításnak köszönhetően.

A jól terhelhető útitárs

Ha megbízható, utazásnál is bevethető társra vágyunk, a Thule Departer uniszex hátizsákjában nem fogunk csalódni. Ez a letisztult formájú laptop hátizsák külön zsebet rejt a laptopnak és külön egyet a tabletnek is. Huszonhárom literes űrtartalma mindent elnyel, bélelt külső zsebében kézre esnek az apróságok. Praktikus elrendezésével, erős varrásaival és csúcsminőségű, víztaszító anyagával hosszú távú társunk lesz. A zsák biztonsági füllel zárható, ami lopásgátló és plusz védelmet is nyújt eső ellen.

Laptoptáskák és tokok témakörben számos írást olvashatsz még itt.

x Promóció
x Promóció
ajándék tippek

Ajándék tippek zeneimádóknak

Last minute ajándék ötletek pasiknak