in ,

A legjobb minisorozatok őszre

Nyakunkon a borús idő, korán jön az este, ám ezekkel a minisorozatokkal valahogy csak átvészeljük az előttünk álló időszakot.

A sorozatmaraton sokunk kedvelt tevékenysége, és a mostani streaming lehetőségekkel minden adott is a felhőtlen szórakozáshoz. A minisorozatok ráadásul azért is kiválóak erre a célra, mert egyetlen borús hétvége alatt le lehet őket darálni, és általában egy szép kerek történetet kapunk a végére, elvarrt szálakkal és végkifejlettel. Íme a mi ajánlatunk a jelenlegi kínálatból.

Physical (Apple TV)

A Rose Byrne főszereplésével készült 10 részes dramedy középpontjában egy mentális zavarokkal küzdő háziasszony áll, aki sikeres aerobic-oktatóvá szeretne válni. A sorozatban a főszereplő, Sheila nyersen őszinte monológja dominál, jó sok fekete humorral és megható, húsba vágó pillanatokkal fűszerezve. Emellett remekül átjön a nyolcvanas évek hangulata is, így nosztalgiázásra is tökéletes.

x Promóció

Easttowni rejtélyek (HBO GO)

Kate Winslet nem csupén főszereplője, de producere is ennek a kriminek, és ez szerencsére meglátszik az alkotáson. Minden pillanata és karaktere hihető, jól kidolgozott, a cselekmény tempós, feszültségkeltő, ugyanakkor jól követhető is. Nagyon várjuk, hogy legyen folytatása!

Kis tüzek mindenütt (Hulu)

Celeste Ng bestseller regényéből Reese Witherspoon gyámkodása alatt készült minisorozat. A dráma központjában az anyaság témája áll, és olyan örök érvényű kérdéseket feszeget, mint hogy hogyan gondoskodhatunk a legmegfelelőbben a gyerekünkről, ki számít jó anyának, illetve anyaként mihez van vagy épp nincs jogunk csemetéink sorsát illetően.

The Morning Show (Apple Tv)

A Jennifer Aniston, Reese Witherspoon és Steve Carell főszereplésével készült sorozat remekül reflektál a #metoo botrány által felvetett kérdésekre, de emellett olyan kényes témákat is piszkálgat, mint a sajtóetika vagy a hatalom megtartása érdekében folytatott emberi játszmák. A sorozat úgy tud szórakoztató maradni, hogy közben elgondolkodtat és bemutat egy olyan világot, ami a nagyközönség számára többnyire láthatatlan.

Hihetetlen (Netflix)

A megtörtént eseményeken alapuló sztori középpontjában egy detektívpáros áll, akik egy nemierőszak-sorozat felgöngyölítésén dolgoznak. Miután egy fiatal nőt azzal vádolnak, hogy hazudott egy őt ért nemi abúzusról, a nyomozónők több kísértetiesen hasonló esetre bukkannak, és ezzel elindulnak a bonyodalmak.

x Promóció
x Promóció

A leghasznosabb kiegészítők az autónkhoz

Az ékszerviselés aranyszabályai