in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A legjobb táskák rövid üzleti utakra

Legjobb táskák.

Legyen bármennyire is hektikus az utazásod, az alábbi táskák gondoskodnak a kényelemről és a biztonságról.

A gyakorlott utazók minden bizonnyal jól tudják, mennyire fontos egy jól pakolható, praktikus, kabinméretű kézipoggyász. Hisz ha csak pár napra megyünk, és okosan pakolunk, akár minden szükséges holmit bele tudunk rejteni egy jól megválasztott váll- vagy hátitáskába, elkerülve így a hosszas várakozást a poggyászkiadónál. Az alábbi táskák egészen biztosan jó választásnak bizonyulnak majd.

THULE Spira Weekender

A 37 literes válltáskába mindent belepakolhatunk, amire szükségünk lesz. Az óriási táskanyílásnak köszönhetően pedig könnyedén hozzá is férhetünk a dolgainkhoz.

x Promóció

Az állítható vállpánt kényelmes viseletet biztosít, a táska alján található fémtalpak pedig a stabilitást biztosítják. Strapabíró és víztaszító anyagokból készült. 

Legjobb táska.

THULE Crossover 2 Boarding Bag notebook táska

A kézipoggyász méretű, ülés alatti kabin táska minden légitársaság sztenderdjének megfelel, így garantáltan felvihető a fedélzetre. A táskát úgy tervezték, hogy mindent, amire szükségünk van a fedélzeten, hozzáférhető és védett legyen az utazás során.

Legjobb táskák.

KNOMO Thurloe Backpack 15-inch Nylon w Semi Veg Trim

A Thurloe tele van funkciókkal. Az elülső zseb RFID-védelmet tartalmaz a bankkártyákhoz, az oldalsó zsebek pedig tökéletesek a kis alapvető tárgyak gyors megtalálásához. A fedél tetején beépített cipzáras zseb található, és alatta van egy titkos mágneses zseb is. A Thurloe hátizsák több mint 20 literes így ez elegendő lehet egy-két éjszakai tartózkodáshoz szükséges ruha tárolására.

Legjobb hátizsák.

x Promóció
x Promóció
Gondtalan fesztiválozás.

Gondtalan fesztiválozás

Extrém hőség esetén ezek a teendők.

Extrém hőség esetén…