in ,

Imádom!Imádom!

A legmenőbb és legkényelmesebb őszi lábbelitrendek

lábbeli

A 2021-es cipődivat nem csak a stílusnak, de a kényelemnek is kedvez. A szezon legmenőbb fazonjait úgy álmodták újra a tervezők, hogy minden szetthez pompásan passzoljanak, és akár egész nap is könnyedén szaladgálhassunk bennünk.

Sok nő vallja: cipőből sosem elég. Az évszakváltás pedig remek lehetőség arra, hogy új surranókkal frissítsük fel ruhatárunkat. Mutatjuk, melyek mellett érdemes letenni a voksunkat idén ősszel.

A modern Chelsea

A klasszikus Chelsea bokacsizma eredeti verziójában is mutatós és praktikus, 2021-ben azonban kissé robusztusabb külsőt öltött, hogy eleget tegyen a modern kor elvárásainak. Senkit ne ijesszen meg a platformmá vált talp: ettől még ugyanolyan jól párosítható ruhákhoz, szoknyákhoz is, mint visszafogott elődje.

x Promóció

A loafer

A Gucci ház ikonikus darabját minden nagy divatmárka lefordította már saját nyelvére, stílusvilágára. A loafer népszerűsége idén is töretlen, nem véletlenül: kényelmes, emellett megjelenik benne az a fajta laza elegancia, ami nélkülözhetetlen a dolgos hétköznapok határozott megjelenéséhez.

A magas szárú csizma

A lovaglócsizma rég kiszabadult már a lovardák kerítései közül, úton-útfélen találkozhatunk vele. Az ok? Nos, a kényelem mellett talán az is, hogy azonnal valami nemesi tartást, eleganciát kölcsönöz a viselőjének.

A tornacipő

Bátran kijelenthetjük, hogy a sneaker ma éli fénykorát, divathódító útjának most ér el a végére, és leigázott minden stílusirányzatot, stílusvonalat. Nincs olyan összeállítás, amihez nem lenne elfogadott valamelyik típusának a viselése – erről a kínálat, a stílusok gazdagsága gondoskodik.

A veszkócsizma

Utoljára a 2000-es évek elején hódított, aztán száműzték a nemzetközi kifutókról, 2020-ban azonban visszatért, és úgy tűnik, maradni akar. Nem egyszerű viselni, az átgondolatlan outfitet könnyen jelmezszerűvé teheti, ám ha ráéreztünk az ízére, hatalmasat dobhat a ruhatárunkon, és mindennapi megjelenésünkön. Próbáljuk a legegyszerűbb szettjeinkez párosítani, akkor nem nyúlhatunk mellé.

x Promóció
x Promóció

Hasznos kütyük az egészséged monitorozásához

Egészségesebb otthon, így csináld!