in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

A nyár színei

A nyár színei.

Ha egy élénk színű, merész ruhát viselsz, azonnal kitűnsz a tömegből, és közvetve azt az üzenetet közvetíted mindenki felé, hogy vagány, élénk és izgalmas személyiség vagy. Ezek az idei nyár színei.

Az élénk színek talán nem mindenkinek és nem is a mindennapokra valók… érezned kell a szerepedet, amikor viseled őket. Az biztos, hogy megfelelő hangulat és attitűd szükséges hozzájuk, de ha ezek megvannak, más nem állhat a kreativitásod útjába. Íme néhány jótanács élénk, rikító színek viseléséhez!

A színkerék legyen a legjobb barátod

A színkerék nagyszerű módja annak, hogy ellenőrizd, hogy a darabjaid passzolnak-e egymáshoz vagy sem, és hogy a color blocking szetted tökéletesen működjön. A harsány színekkel úgy a legegyszerűbb, ha olyan ruhadarabokat párosítasz, amelyek a színkörön egymással szemben helyezkednek el. Ha például egy lila ruhát választasz, párosítsd sárga cipővel.

x Promóció

Keverd nude kiegészítőkkel

A nude, vagyis bézs cipő vagy táska sokkal praktikusabb választás, mint a fehér vagy a fekete. Az előbbi sokkal jobban belesimul az outfitbe, míg az utóbbiak önmagukban is eklég karakteresek tudnak lenni ahhoz, hogy bezavarjanak az összhatásba.

A nyár színei.

Találd meg azt a színt, amivel a legkönnyebben meg tudsz barátkozni

Ha még csak most próbálkozol kimozdulni a szürke-fehér-fekete-bézs négyszögből, keress egyetlen színt, amit szívesen néz a szemed. Van, aki a türkízzel barátkozik könnyedén, más a sárgával, zölddel, stb. Ha megvan a színed, elkezdhetsz kísérletezni ennek a különböző árnyalataival. Első lépésnek elég lesz egy felső vagy egy táska a választott színben.

Két színből

Biztosra mész, ha egy élénk színt párosítsz fehérrel vagy feketével. Például a piros-fehér, vagy a narancs-fekete bombabiztos párosítás. Vigyázz: a piros-fekete csábító lehet, ám ma az nagyon régimódinak hat, ahogyan a kék-feketével is jó óvatosan bánni. Ha nem akarsz mellényúlni, legyen a fehér a semleges szín a kettősödben.

A nyár színei.

x Promóció
x Promóció
Mentális egészség.

Mentális egészség öt lépésben

Tökéletes hátizsák.

Tökéletes útitárs: hátizsák