in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A sikeres emberek 5 legfontosabb reggeli szokása

A sikeres emberek 5 legfontosabb reggeli szokása.

Nagyon nem mindegy, hogy indul a nap – érdemes hát példát venni. Mutatjuk a sikeres emberek tippjeit.

A rendkívül sikeres emberek reggeli szokásai neked is segíthetnek abban, hogy megkapd a megfelelő kezdőlökést egy termelékeny, fókuszált, inspirációval telített naphoz. Próbálkozz te is az alábbiakkal!

Nem használnak ébresztőórát

Oprah Winfrey, Arianna Huffington, de Jeff Bezos, az Amazon atyja sem használnak ébresztőórát reggelente. Úgy vélik, a hirtelen hang szükségtelen stresszlökettel indítaná a napjukat. Ezt úgy tudják kivitelezni, hogy szigorú alvási rutint alakítottak ki, amihez tartják magukat: mindig ugyanakkor fekszenek és ébrednek, így a szervezetük magától tudja, ha itt az ideje a felkelésnek.

x Promóció

TIPP: Alakíts ki magadnak egy egészséges alvási rutint az Apple Watch alvásfigyelő funkciójának segítségével, és ébredj te is reggeli riasztás nélkül!

Nem kávéval kezdik a napot…

…hanem egy nagy pohár vízzel. Lehet, hogy logikus választásnak tűnik, ha reggel először kávét iszol, de az egészségügyi szakértők szerint a víz jobb. Miután több órát töltöttél hidratálás nélkül, egy nagy pohár víz azonnal helyreállítja a szervezeted egyensúlyát, és segíti az emésztést és az anyagcserét. A víz alapvető hajtóanyag, és a szervezetben lévő szervek és szövetek működéséhez elengedhetetlenül szükséges. Cameron Diaz és Gwyneth Paltrow is ezzel indítják a napjainkat.

Motiválják saját magukat

A sikeres emberek gondoskodnak arról, hogy pozitív gondolatokkal, önbizalom növelő mantrákkal indítsák a napjukat, hogy aztán kellő magabiztossággal és lendülettel vághassanak neki az előttük álló feladatoknak. Steve Jobs például egy interjúban elmondta, hogy minden reggel feltette magának a kérdést: mit csinálnál, ha a mai lenne életed utolsó napja? Megválaszolta, és megpróbálta a napját ehhez a válaszhoz igazítva alakítani.

Mozognak

Test, lélek és elme összehangolásában csodákat tesz a mozgás. Nem kell nagyon komplex dolgokra gondolni, egy 20 perces HIIT-edzés, vagy egy félórás jóga gyakorlatsor már kellő löketet ad a reggeleknek. Sőt, olykor egy energikus séta is megteszi. Bill Gates például köztudottan a futógépen kezdi a napját.

TIPP: Kövesd nyomon az edzéseidet, és maradj hosszú távon is motivált az Apple Watch változatos csodákkal bíró Edzés funkciójával!

Hanyagolják az okostelefont

Arianna Huffington reggeli rutinjában szigorúan tiltólistás az okostelefon használata. És nem ő az egyetlen. Sokan vallják ugyanis, hogy ha azonnal az e-mailek, hírek, közösségi média után nyúlunk ébredés után, pont a legfontosabbról vesszük le a fókuszt: saját magunkról. Ha nem töltünk időt önmagunkkal, a gondolatainkkal, terveink rendszerezésével, hamar kicsúszik a kontroll a kezünkből napunk többi részében is.

x Promóció
x Promóció
A rendszeres csokoládé fogyasztás 4 nagy előnye.

A rendszeres csokoládé fogyasztás 4 nagy előnye

Víz nélkül nincs élet, de iszol eleget? Így állapíthatod meg