in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A teljesíthető újévi fogadalmak titka

Újévi fogadalmak

Nem vagyunk az újévi fogadalmak ellenzői, csak okosan kell kitalálni őket, és gondoskodni kell megfelelő motivációról.

A fejlődés a világ velejárója, ám az egyes emberi életekben mégsem érhető tetten olyan sűrűn, mint az elvárható volna. Pedig egész életünk adott, hogy dolgozzunk önmagunkon, hogy kihozzuk saját életünkből és magunkból a maximumot. Az új év kezdete pompás lehetőség arra, hogy belevágjunk valamibe, legyen az tanulás, sport, vagy egy egészségesebb életmódra váltás. Íme a legfontosabb tippek ahhoz, hogy újévi fogadalmainkat hosszú távon is meg tudjuk tartani.

Kezdjük kicsiben

A legtöbben itt véreznek el: azt szeretnék, hogy egyik napról a másikra gyökeresen képesek legyenek megváltoztatni az életüket. Pedig a titok, hogy úgy lássunk hozzá, hogy az csak egy picit változtasson a napi rutinunkon. 15 perc nyelvtanulás a Duolingo appon, 15 perc intervall edzés, tej helyett zabtej a reggeli kávéba – apró dolgok ezek, szinte fel sem tűnnek, mégis eggyel közelebb visznek céljaink eléréséhez.

x Promóció

Gondoskodjunk megfelelő motivációról

Mindenkit más dolog hajt. Van, akinek az ad kellő hajtóerőt, ha telekürtöli a világot azzal, hogy mit is szeretne elérni, és nem akar szégyenben maradni, van, akinek az, ha egy erős, támogató közösséghez tartozhat, amely noszogatja őt az úton. Van, akinek az is elég, hogy újra beleférjen kedvenc koktélruhájába. A lényeg, hogy időben gondoskodjunk ezekről a motiváló erőkről.

A sikerek nyomon követése

Itt jön jól a technika! A megfelelő kütyük és appok rögzítik a haladást, és az elért sikereket. Csak egy példa: ha a fogyás vagy a rendszeres sport a cél, a Withings Body okosmérleg Position Control technológiát alkalmaz a legpontosabb testösszetétel-értékek (testtömeg, testzsír és víz százalékértéke, valamint az izom- és csonttömeg) megjelenítésére. Ezért azonnal látni fogod erőfeszítéseit eredményeit. A Nike Run Club app, amit például az Apple Watchodon futtathatsz, pedig rögzíti az edzéseidet, fejlődésedet, sőt, irányított edzéseken is részt vehetsz általa.

x Promóció
x Promóció
Fontos kiegészítők hosszabb autóútra

Fontos kiegészítők hosszabb autóútra – ezeket vidd magaddal!

Okos otthon legjobb eszközei.

Tartsd kézben a dolgokat: az okos otthon előnyei