in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

A tökéletes szilveszteri házibuli 3 alapszabálya

Szilveszteri házibuli.

Akár kisebb, akár nagyobb összejövetelt tervezel, az alábbi három jó tanácsot mindenképp tartsd szem előtt szervezéskor és az est folyamán.

Mivel tavaly még nem volt lehetséges bulival búcsúztatni az óévet, idén bizonyára sokan vannak, akik szeretnék végre kiereszteni a gőzt egy hagyományos szilveszteri házibuli keretei között. Ha te vagy a szervező, garantált lesz a siker és a felhőtlen szórakozás, ha betartod a szilveszteri házibuli három alapszabályát.

Okosan összeválogatott társaság

Nagyon fontos, hogy olyan embereket hívj meg, akik korban, érdeklődésben, értékrendben nagyjából egyeznek, ám nem ismerik egymást behatóan. A bulikban ugyanis az is jó, hogy lehet ismerkedni, sokan kifejezetten ezzel a céllal járnak ilyen típusú rendezvényekre. Ugyanilyen fontos, hogy nagyjából egyforma legyen a fiú-lány, illetve a szinglik és a párok aránya is.

x Promóció

Okosan összeválogatott zene

A jó lejátszási lista minden buli lelke. Ha te nem vagy túl jártas a témában, biztosan akad olyan barátod, akire ezt a feladatot rábízhatod. Vegyétek figyelembe, hogy más típusú zene indítja be a bulit az elején, amikor még mindenki viszonylag józan és fegyelmezett, és más típusú zene kell későbbre, hogy a jó hangulat fennmaradjon. Ugyanilyen fontos a jó hangzás is, ezért nélkülözhetetlen egy jó teljesítményű, hordozható bluetooth hangszóró. A Marshall Emberton például kiváló választás, hiszen True Stereophonic és 360°-os hangzással rendelkezik, ráadásul több mint 20 órán keresztül szól egyetlen feltöltéssel.

Fontos a jó hangzás.

Józan házigazda

Muszáj, hogy minden házibulinak legyen egy „gardedámja”, akik végig uralja a terepet, és képes elhárítani az ereszd el a hajamat hangulatból könnyen adódó baleseteket. Nem csak a lakás állapota, de a jelenlevők testi épsége miatt is fontos ez. Ha van józan életű barátod, bízd meg őt bátran a feladattal. Ő tudni fogja, mikor, kit kell taxiba tenni és hazafuvaroztatni, illetve udvariasan ki tudja tessékelni a vendégeket azokból a szobákból, amelyek nem képezik a bulihelyszín részét.

x Promóció
x Promóció

Filmek, sorozatok lazításhoz

Hosszú, dús szempillák

Hosszú, dús szempillák – így csináld!