in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

AirPods vs AirPods Pro vs AirPods 3: Melyik a te választásod?

AirPods 2 vs 3.

Jelenleg három fülhallgatót vásárolhatunk meg, a 2. generációs AirPods-t, a 3. generációs AirPods-t és az AirPods Pro-t. Az AirPods Max fejhallgató is a piacon van, de ezzel majd később, egy másik alkalommal foglalkozunk.

Vagyis három, viszonylag hasonlónak tűnő fülhallgató közül választhatunk. De vajon melyik a megfelelő számunkra?

Design

A legszembetűnőbb különbség a három modell között a dizájn. A 2. generációs AirPods a 2016 óta ismert dizájnnal rendelkezik, hosszú fehér szárral és füldugókkal, amelyek hasonlítanak az iPhone-okhoz használt füldugókra csak vezeték nélkül.

x Promóció

Az új, 3. generációs AirPods rövidebb szárral és gömbölydedebb, lekerekített fülhallgatóval rendelkezik. A rövidebb szárak ellenére súlyukban nagyon hasonlóak. A töltőtok úgy néz ki, mint a Pro esetében – rövidebb és szélesebb.

Az AirPods Pro szára rövidebb, és gumírozott füldugókkal van ellátva, hogy még jobban kiszűrje a zajokat.

AirPods 2

Zajszűrés

Ez az a pont, ahol az Pro kiemelkedik a mezőnyből. A gumírozott végek nemcsak több külső zajt blokkolnak, de az aktív zajszűrés miatt egy intimebb zenehallgatási élményt tesz lehetővé. Ha már itt tartunk, meg kell említenünk, hogy csak az AirPods Pro támogatja a Conversation Boost funkciót, itt érdeme szót ejteni a transzparencia módról is, hiszen ha valaki hallani akarja a környezetében zajló eseményeket, az eszközt egyszerűen átkapcsolhatja transparency mode-ra a szár hosszan tartó megnyomásával.

AirPods Pro vs 3.
AirPods Pro

Térbeli hang- és hangminőség

Az AirPods 3 és az AirPods Pro támogatja a Dolby Atmos térbeli hangot, dinamikus fejkövetéssel, az adaptív hangszínszabályzást illetve mindkét modell izzadság és vízálló. 

A 3. generáció újratervezett, alacsony torzítású meghajtóval dolgozik, amely jobb hangminőséget biztosít, és támogatja az adaptív EQ-t.

Jellemzők és kezelőszervek

A 2. generációs AirPods készülékeket koppintással vezérelhetjük, míg a 3. generációs AirPods és AirPods Pro szárán van egy kis terület, amely nyomásérzékeny. Fontos azonban, hogy minden AirPods modell támogatja a kihangosított „Hey Siri” vezérlést.

Mind a Pro, mind a 3. generációs AirPods víz- és izzadságálló, így jobban megfelelnek az aktív sporttevékenységekhez, bár medencében egyiket sem lehet használni.

A 3. generációs AirPods és AirPods Pro is támogatja az Announce Notifications funkciót, amely lehetővé teszi, hogy Siri beolvassa a fontos üzeneteket és figyelmeztetéseket, amikor azok megérkeznek.

AirPods Pro vs 3.
AirPods 3

Akku élettartam

A készülékek üzemideje igencsak meggyőzőek,  az AirPods 2 egy feltöltéssel akár 5 órat, az AirPods 3 akár 6 órát, míg a Pro akár 4,5 órat képes működni.

Összegzés

Az Apple által kínált három AirPods modell számos ponton eltérő. Ha nem érdekel a vezeték nélküli töltés, a 2. generációs AirPods is jó választás (plusz pénzért van ehhez is vezeték nélküli töltőtok). De ha számít a vezeték nélküli töltés lehetősége, a 3. generációs AirPods a megfelelő választás.

Egyes tesztelők szerint 3. generációs AirPods a legjobb vétel. Olcsóbbak, mint a vezeték nélküli töltőtokkal ellátott (külön megvett) 2. generációs AirPodsok, és rengeteg új funkcióval rendelkeznek. Hosszabb az akkumulátor-élettartamuk, és hihetetlenül jó a hangjuk is.

Az AirPods Pro nagyszerű választás, ha az aktív zajszűrés kiemelten fontos szempont számodra.

Megvásárolni itt tudod őket: https://www.icentre.hu/kategoria/apple-airpods

A fülhalgatód tisztításához itt tlálsz tippeket: https://moreforyou.hu/tippek/tippek-a-fulhallgatok-tisztitasahoz

x Promóció
x Promóció
Alvászavar gyötör? Tedd ezt!

Alvászavar gyötör? A technika segít!

Dizájnos laptop tokok.

Mutasd meg az egyéniséged! Dizájnos laptop tokok