in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Ajándék tippek zeneimádóknak

ajándék tippek

A szenvedélyes zenehallgatóknak rendkívül fontos a tiszta, magas minőségű hangzás. Adjuk hát ajándékba nekik a muzsika felhőtlen élvezetét!

Mindannyian ismerünk olyanokat, akiknek a zenehallgatás nem csak mellékes tevékenység, háttérzaj, hanem komoly hobbi. Ők azok, akik gyűjtik a lemezeket, előrendelik kedvenceik legújabb albumait, és ritka érzékenyek a tökéletes hangzásra. Nos, jó hírünk van: nekik igazán nem lesz nehéz idén karácsonyra megtalálni a tökéletes ajándékot. Íme, az általunk összeállított ajándék tippek zeneimádóknak!

Amikor a luxus és a minőség találkozik

A Naim for Bentley vezeték nélküli hangszórórendszer a többszörösen díjnyertes Naim Mu-so 2. generációjának egyedi kiadása, amely kategóriájában csúcsteljesítményt kínál. A rendszer középpontjában a Naim zenei streaming platformja áll, amely optimális teljesítményt nyújt, akár digitális zenei gyűjteményt akár a rádiót szeretnénk hallgatni. Ez a különleges kiadás most jellegzetes Bentley dizájnelemeket tartalmaz.

x Promóció

Az akusztikailag átlátszó hangszórórácsba szőtt réz ékek és a feltűnő hűtőborda közvetlenül utalnak a Bentley formatervezési stílusjegyeire, a lakkozott fa pedig drámai, sötét fényezést kölcsönöz a rendszernek. A szoba éke, a zenehallgatók körülrajongott darabja ez a rendszer.

Hordozható és praktikus


A profi zeneismerőknek gyakran az a gondjuk a hordozható, bluetooth-os hangszórókkal, hogy nem megfelelő minőségben adják vissza a zenei élményt. Nos, a Bower & Wilkins újdonságainál ez garantáltan nem jelent majd problémát. A Formation Wedge egy egész szobát kitöltő, csodálatos hangú és stílusos formájú prémium hangszóró. A készülék 5 precízen illesztett hang driver által nyújt tökéletes hi-res audió élményt. A Formation Flex pedig a márka legkisebb vezeték-nélküli hangszója, így a legpraktikusabb választás, főként azért, mert mérete nem megy a hangzás rovására! Használható sztereóban, vagy egy hangrendszer részeként is a Formation Bar és/vagy a Formation Bass hangszókkal, amikkel párban lesz a teljesítménye.

A füles is csak a legjobb lehet


Amerre csak jár, viszi magával a zenét? Akkor neki tökéletes ajándék lesz egy igazán ütős fejhallgató. A Bower & Wilkins egy kiváló minőségű, fület körülölelő fejhallgató, mely úgy lett kialakítva, hogy a lehető legmagasabb minőségű hangzást nyújtsa a vezeték nélküliség és a zajszűrés kényelmével. Emellett a formájára sem lehet panasz, igazán stílusos darab, a modern minimalista design iskolapéldája.


Az Apple AirPods Max is okos választás lehet. Ebben a verzióban a fület befedő fejhallgatók teljesen újfajta megközelítésével találkozhatunk. Valódi hifihangzást nyújt, ráadásul a fülpárnáktól a fejpántig minden részletében úgy alakították ki, hogy kivételesen jól illeszkedjen. Piacvezető minőségű aktív zajszűrése kizárja, Áttetsző módja pedig beengedi a környezet zaját. Öt különböző színben elérhető.

x Promóció
x Promóció

Ajándék ötletek az idősebb korosztálynak

Legjobb laptoptáskák és tokok.

Stílusos laptoptáskák és tokok