in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Ajándékötletek szinte mindenkinek

Ajándékötletek.

Időről időre mindannyian kerülhetünk olyan helyzetbe, hogy kénytelenek vagyunk megajándékozni valakit, akiről szinte semmit nem tudunk. Ilyenkor jön a tanácstalan toporgás a pláza közepén. Jöjjenek az ajándékötletek mindenkinek!

Akár hálából, akár kötelességből, de néha bizony kénytelenek vagyunk szinte vadidegeneknek ajándékot választani. Tudjuk, hogy – bőséges kínálat ide vagy oda – az ajándékozás még akkor is kihívás, ha a legközelebbi hozzátartozónkat szeretnénk meglepni valami igazán különlegessel, hát még ha az illető, akinek az ajándékot szánjuk, szinte teljesen ismeretlen a számunkra! A lenti tippekkel garantáltan nem nyúlhatunk mellé – van bizony opció az ajándékkártyákon túl is!

Az AirTag

Ha mást nem is, azt minden bizonnyal megfigyeltük, iPhone-t használ-e az illető. Ha igen, egy AirTag pompás választás lesz a számára. Az AirTaggel szuperkönnyen követhet és megtalálhat bármit. Akár a kulcscsomón, akár a táskán tartja, az adott eszköz azonnal megjelenik a Lokátor appban.

x Promóció
Ajándékötletek.

Az Illatgyertya

Elcsépeltnek tűnik, de a jó minőségű, szép, kézműves illatgyertyáknak mindenki örül. Akár azért, mert ő maga használja el, akár azért, mert könnyedén továbbadhatja valakinek, akit ő sem ismer túlzottan jól.

Ajándékötletek.

A notesz

Egy dizájnos, kézműves napló, és a hozzá járó toll a legtöbb csajnak örömet szerez. Lehet, hogy sosem fogja használni őket, de minden bizonnyal jól mutatnak majd az íróasztalán.

Ajándék tippek.

A vezeték nélküli töltőpad

Kiváló ajándék férfiaknak-nőknek egyaránt. Az Epico ultraslim vezeték nélküli töltőpad, Qi vezeték nélküli töltési szabvánnyal rendelkezik. A 6 mm-es és 1 m-es beépített USB-kábel vékonysága ideális utazáshoz is.

Ajándékötlet.

Az okospalack

Vizet mindenki iszik, az eldobható műanyagpalackok pedig ma már – a környezettudatosság korában – cikinek számítanak. A HidrateSpark 3 intelligens vizes palack nyomon követi a vízfogyasztást, és világít, hogy emlékeztessen az ivásra az ingyenes Hidrate alkalmazáson keresztül, amely Bluetooth által működik. A puha markolatú testnek köszönhetően a HidrateSpark okos vizes palack útközben is könnyen kézben tartható.

Ajándékötlet: okospalack.

x Promóció
x Promóció
Kültéri sport - erre figyelj!

Kültéri sport? Erre figyelj!

Trendi rövid frzura a nyárra.

5 legmenőbb rövid frizura a nyárra