in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Ajándék ötletek az idősebb korosztálynak

Csupán városi legenda, hogy a nagyszülők nem tudnának megbarátkozni a technikával, az okos eszközökkel. Az alábbiaknak minden bizonnyal nagyon fognak örülni!

Lehet, hogy kezdetben bátortalanok, ám az idősebbek is igenis igyekeznek haladni a korral és megszokni a technológiai újdonságokat. Ehhez csupán a megfelelő motiváció szükséges, például az, hogy kedvenc csemetéjüktől vagy unokájuktól kapják őket karácsonyra. Íme, a legszuperebb okoskütyük, amelyeket egészen biztosan használni fog a nagyi!

Fő az egészség

Az idősebbeknek különösen fontos lehet az egészségük monitorozása, és a megfelelő eszközzel ezt meg is tudjuk könnyíteni a számukra. A WIWE szívdiagnosztikai eszköz jó választás lehet, ha keringési- vagy szívproblémákkal küzd a szerettünk. Ez az eszköz megmutatja a hirtelen keringés összeomláshoz vezető kamrafibrilláció kockázatát, illetve segít diagnosztizálni a stroke kialakulásának veszélyét is.

x Promóció

Ebben a korban sajnos már gyakran előfordulnak vérnyomásproblémák is, és sokan vannak, akiknek rendszeresen mérniük és jegyzetelniük kell az értékek alakulását. Az iHealth okos vérnyomásmérő gondoskodik a mérések pontosságáról, valamint a nyomásmérő egyszerű használhatóságáról is. A készülék a kötésen elhelyezett kijelzőn keresztül azonnal mutatja a mért eredményeket, melyeket a MyVitals applikációval könnyedén nyomon lehet követni az okostelefonon.

Okos ajándék ötletek

Az Apple AirTag kiváló választás lehet a nagyszülők számára. Ezekkel könnyedén követhetnek és megtalálhatnak bármit. Tegyenek egyet a kulcscsomóra, egy másikat a táskába. Ennyi az egész: már meg is jelennek a Lokátor appban.

Ha viszont csak egy kütyüt szeretnénk adni, az legyen inkább egy robotporszívó, amiért örökké hálásak lesznek. Az Anker RoboVac háromrétegű szűrő rendszerrrel, oldalkefékkel, 1300Pa szívóteljesítménnyel rendelkezik, és töltésenként akár 100 perces takarítási időt is bír.

Haladóknak

Ha már rutinosan használják az okostelefont, ideje, hogy szintet lépjenek. A kütyübarát nagyit lepjétek meg egy okosórával, például az Apple Watch Series 3 verzióval, amivel egy csapásra könnyebbé és szórakoztatóbbá válik az életük.

A kamaszoknak szóló ötleteinket itt szedtük csokorba: Karácsonyi ajándék ötletek kamaszoknak

x Promóció
x Promóció
Karácsonyi smink.

Ünnepi smink, hogy jól mutass a fotókon

ajándék tippek

Ajándék tippek zeneimádóknak