in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Állatszőr, ki veled!

Állatszőr - szabadulj meg a pamacsoktól!

Nehéz, de nem lehetetlen feladat megszabadulni kedvenceink kihullott bundájától.

Imádjuk őket, annak ellenére, hogy durvább időszakokban a hulló állatszőr mindent elborít a lakásban, ahová csak nézünk. Ott van a kanapén, az ágyunkban, a szőnyegen, a konyhapulton – a ruháinkon. Az alábbi tippekkel hatékonyan felvehetjük ellene a harcot!

Hogyan tisztítsuk meg a padlót az állatszőrtől?

Szőnyegek esetében óvatosan dörzsöld végig a felületet egy habkővel. A szőrt azonnal összegyűjti a habkő, ám ugyanakkor nem teszi tönkre még a kényesebb szőnyeg anyagát sem. A szőnyegre használhatjuk a kiskedvencünk furminátorát is, amely óvatosan felkaparja a szőrt, de nem károsítja a szőnyeget.

x Promóció

Keményfán, laminált vagy más csupasz padlón használj elektrosztatikus vagy mikroszálas száraz felmosót; a porszívók hajlamosak a szőrt szétfújni, nem pedig egy helyre terelni.

A szőnyeg porszívózásakor kétszer menj át a területeken, és váltogasd az irányokat a makacsul beragadt szőrszálak összegyűjtése érdekében.

TIPP: Ha nem akarsz te magad vesződni vele, indítsd el a szőnyeggel borított területeken minden egyes nap a robotporszívót. Az Anker RoboVac 35c robotporszívó három pontos tisztítórendszerrel, 1500Pa szívóteljesítménnyel, három tisztítókefével, Amazon Alexa és Google Assistant kompatibilitással rendelkezik. Töltésenként akár 100 perces takarítási idővel is bír.

Hogyan tisztítsuk meg a bútorokat az állatszőrtől?

Távolítsd el a háziállatok szőrét a kárpitokról és a szövetekről nedvesített gumikesztyűvel úgy, hogy a kezed végigsimítod a felületen, hogy a kesztyű magához vonzza a szőrszálakat. Egyszerűen öblítsd le a kesztyűt, amikor már beborítja a szőr, és szükség szerint ismételd meg a műveletet. Ha nincs kéznél gumikesztyű, próbálkozz helyette egy nedves szivaccsal.

A fa bútorokhoz használj puha rongyot és bútorápolót vagy antisztatikus portalanító spray-t. A spray megszünteti az elektromos töltést, megkönnyíti az eltávolítást, és csökkenti annak valószínűségét, hogy a szőr újra megtapadjon a polcokon.

x Promóció
x Promóció
3 szuper szobanövény.

3 hálás szobanövény, amely hatalmasra tud nőni

Reggeli fáradtság elleni tippek.

4 tipp a reggeli fáradtság ellen