in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Apple Watch Ultra – 3 ok, hogy beszerezd

Apple Watch Ultra.

Ha téged is a kaland éltet, ez lesz a leghűségesebb kísérőd az utad során.

Imádsz sportolni, kirándulni? Otthonosan mozogsz a hazai és külföldi túraútvonalakon? Szeretnél egy kicsi, de igazán megbízható társat, amely mindig kéznél van nem várt kihívásoknál és meglepetéseknél? Ha mindezekre a válaszod igen, az Apple Watch Ultrát neked találták ki. De akkor is érdemes megbarátkoznod vele, ha ennél sokkal kevésbé mozgalmas életet élsz, és csak a rohanó hétköznapokban lenne szükséged némi segítségre. Íme három ok, amiért az Apple Watch Ultra a te választásod lehet!

Rendkívül strapabíró

Ez lett minden idők egyik legmasszívabb okosórája: űrtechnológiai minőségű titánból készült tok és három speciális, rugalmas és tartós szíj készült hozzá a leg­külön­félébb sportok határokat feszegető rajongóinak. Akkumulátora 36 órát is bír egyetlen töltéssel. Szélsőséges hőmérsékleti körül­mények között és extrém magasságokban is használhatod.

x Promóció
Apple Watch Ultra.

Soha nem hagy cserben

L1 és L5 sávos GPS, valamint egy új, egyedi helyzet­meghatározási algoritmus gondoskodik róla, hogy még a kihívást jelentő helyeken is pontos távolság-, tempó- és útvonal-kalkulációkat kaphass, így garantáltan nem tévedhetsz el. Erről úgy is gondoskodhatsz még pluszban, ha az exkluzív, beépített iránytűvel rendelkező számlapot választod, ami a sötétben Éjszakai üzemmódra vált, hogy mindig tudd, merre kell haladnod.

Véd, riaszt és monitoroz

Egy helyen találsz mindent, ami a tested épségét szolgálhatja! Észleli a súlyos autóbaleseteket és a nagy eséseket, és automati­kusan segélyhívást indít, ha reakció­képtelen állapotba kerülsz. Fejlett, egészséggel kapcsolatos érzékelőkkel rendelkezik: az EKG appal az egy­elvezetéses elektro­kardio­gramhoz hasonló EKG‑t tudsz készíteni, és a vér­oxigénszintedet is bármikor ellenőrizheted az órával. Vészjelző szirénája 180 méteres távolságból is hallható, így sokkal nagyobb biztonságban tudhatod magad, bárhová vigyen is az utad.

x Promóció
x Promóció
Őszi divat stílusosan.

Réteges őszi szettek stílusosan

MacBook Pro és ami még kellhet.

MacBook Pro és ami még egy üzleti útra kellhet