in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Hibátlan arcbőr – filter nélkül is

Arcbőr ragyogóan.

Az egységes arcbőrt nem könnyű megvalósítani, de nem is lehetetlen!

Az arcbőrünk nem csupán az életkorunkról árulkodik, hanem a pillanatnyi lelki- és egészségi állapotunkról is. Mivel a bőrünk az egyik legérzékenyebb szervünk, minden külső illetve belső hatás azonnal meglátszik rajta. Ezért van az, hogy az egységes, ragyogó bőrszínt olykor még egészen fiatalon is nagyon nehéz megvalósítani. De a megfelelő rutinnal sokat tehetünk érte.

Tárjuk fel az okokat

Ha tükörbe nézünk, először csupán annyit szoktunk megállapítani, hogy rosszul nézünk ki. Alaposabb vizsgálat után azonban ki tudjuk szúrni a konkrétabb problémákat is. Mik lehetnek ezek? Fakó, élettelen bőrszín? Zavaró pigmentfoltok? Vöröses elszíneződések az arcbőr felületén, foltok az orrunk körül? Tág pórusok? Ha pontosan beazonosítjuk a problémát, máris egy lépéssel közelebb kerülünk az orvoslásához.

x Promóció

Fókuszban a hatóanyagok

Semmi más ne érdekeljen bennünket a bőrápolási rutinunk felépítésében, mint a megfelelő hatóanyagok. Olvassunk utána, vagy kérjük szakértő tanácsát, hogy a mi problémánkra milyen hatóanyagok a legjobbak, és válasszunk olyan termékeket, amelyek összetételükben ezekre a hatóanyagokra fókuszálnak, és minden olyan felesleges összetevőt mellőztek, amik irritációt vagy allergiát okozhatnak.

A mindenre jó csodaszerek

A C-vitamin és a retinoidok (A-vitamin származékok) gyakorlatilag minden bőrproblémán képesek javítani, ám a kettőt soha ne használjuk egyszerre, és mindkettőt csak fokozatosan vezessük be a rutinunkba. A C-vitamin hatása azonnal látszik, ezért ha gyors eredményt szeretnénk, dobjunk fel egy C-vitaminos maszkot.

Csaljunk sminkkel

Használjunk sminkalapot vagy primert, amely képes elfedni a bőrhibák egy részét, és BB krémet, amely elfedi a látványosabbakat. Az arccsontunkra és a szemöldökünk fölé mindig vigyünk fel némi highlightert – ez megadja a bőrünknek azt az egészséges ragyogást, amire vágyunk.

Okosan fotózkodjunk

A legjobb képek nappali, teljesen frontálisan érkező fényben készülnek, ez ugyanis gondoskodik arról, hogy az arcbőr amúgy is problémásabb területei (pl. szem alatti rész) ne árnyékolódjanak be. Döntsük olyan szögben a fejünket, hogy az arccsontunkra rakott highlighter megcsillanjon kissé a fotón.

x Promóció
x Promóció
Apple TV - ezért éri meg a váltás.

Ezért éri meg Apple TV-re váltani

Drága-e a drágább?

Néhány dolog, amit mérlegelj, mielőtt befektetnél egy drága kütyübe