in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Arcszérumok a szép bőrért

Arcszérumok a szép bőrért.

Ha már megjelentek az öregedés első jelei az acodon akkor azért, ha még nem akkor azért lenne fontos arcszérumok segítségével gondoskodni arcbőröd egészségéről, épségéről.

A piac telítve van különböző bőrtípusokra szánt szérumokkal. De vajon megérik a hype-ot, vagy nem többek úri hóbortnál? Nem elegendőek a hidratáló krémek?

Nos, bár igaz, hogy a hidratáló krémek elégségesek ahhoz, hogy a bőröd megkapja az elégséges hidratálást (feltéve, ha a bőrtípusodnak megfelelő krémet használsz), ahogy öregszel, a bőröd egyre többet és többet követel. És itt jönnek az atcszérumok a segítségünkre!

x Promóció

Egyszerűen fogalmazva, az arcszérumok olyan szinten hatnak, ahol a hidratáló krémek nem képesek. A szérumokban lévő molekulák kisebbek, mint a hagyományos hidratáló krémekben, ami segít az aktív hatóanyagoknak mélyebben behatolni a bőrbe.

Ráadásul, amikor a bőröd öregedni kezd, extra tápanyagokra – vitaminokra és ásványi anyagokra – van szüksége, hogy ragyogó és fiatalos maradjon. Ehhez pedig szükség van az arcszérumokra, mivel olyan összetevőkkel vannak tele, mint a C-vitamin, a niacinamid és a hialuronsav, amelyek kielégítik a különböző igényeket. Íme a legfontosabb okok, amiért érdemes szérumot használni.

Extrán hidratálnak

Az arcszérumok mélyebbre hatolnak a bőrödbe, és sokkal több hidratálást biztosítanak, mint a hidratáló krém. Ráadásul, amikor öregszel, a bőröd kevesebb faggyút (vagy természetes olajat) termel, és csökken a sejtek megújulása is, ami száraz bőrhöz vezethet. Így fontossá válik a táplálás, amit egy szérum könnyedén biztosíthat. Válassz olyan arcszérumokat, amelyek hialuronsavat tartalmaznak, amely segít a nedvesség megkötésében a bőrödben.

Az szérumok fiatalabbnak tűnő bőrt eredményeznek

A legtöbb szérum magas antioxidáns-tartalmú, és olyan összetevőket tartalmaz, mint a retinol, a resveratrol és a C-vitamin, amelyek segítenek az öregedés jelei, például a ráncok és a finom vonalak elleni küzdelemben.

Csökkenthetik a bőrirritációt

A bőröd több okból is irritálódhat, többek között az allergének és az időjárás miatt. Arról nem is beszélve, hogy a bőr hajlamos érzékenyebbé válni, ahogy öregszünk, ami bőrpírhoz, viszketéshez és irritációhoz vezet. Ebben a helyzetben a bőrkárosodás elkerülhetetlen – és a hidratáló krém nem elég ahhoz, hogy ezt visszafordítsa.

Sok szérum nyugtató és gyulladáscsökkentő hatóanyagokat tartalmaz, például aloe verát, niacinamidot, panthenolt és különböző peptideket.

Fokozzák a bőr megújulási képességét

Az olyan hatóanyagot, mint a retinoidok vagy az AHA-savak sejt szinten serkentik a bőr megújulási képességét, így a bőr képessé válik arra, hogy bizonyos mértékig „kijavítsa” önmagát. Az eredmény? Ragyogó, sima, feszes arc, egészséges bőr.

x Promóció
x Promóció
Extrém hőség esetén ezek a teendők.

Extrém hőség esetén…

A gyaloglás fiatalít! Mennyi az ideális lépésszám?

A gyaloglás fiatalít!