in ,

Imádom!Imádom! WOWWOW

Az 5 legjobb szépségapplikáció

Új hajszínt szeretnél, de nem tudod, mi is állna jól neked? Vagy a tökéletes rúzsárnyalatot szeretnéd kiválasztani, mielőtt online megrendelnéd? Segít a virtuális valóság!

Bizonyára többünkkel előfordult már, hogy szívesen kipróbáltunk volna különböző sminkeket, frizurákat vagy hajszíneket, ám csak ezért nem szerettünk volna profi sminkeshez vagy fodrászhoz fordulni. Az okostelefonoknak és az egyre okosabb applikációknak köszönhetően mindezt már a kanapénk kényelméből megtehetjük. Mutatjuk az 5 legjobb beauty appot!

1. FaceApp

Az orosz fejlesztők által megálmodott csoda app pillanatok alatt milliók kedvence lett világszerte. Az alkalmazásban nem csupán különböző sminkeket és hajstílusokat tudsz kipróbálni, de megnézheted, hogyan fog az arcod öregedni, ahogyan azt is, hogyan néznél ki ellenkező neműként.

x Promóció

Letöltés iPhone-ra

Letöltés Androidra

2. Makeup Plus

Ez az app lehetővé teszi, hogy márkák és árnyalatok szerint „próbáld fel” a rúzsokat, hogy megtaláld a legjobban hozzád illő árnyalatot. Számtalan márka kínálata megtalálható az alkalmazásban, és a legjobb, hogy többjüket az appon keresztül néhány kattintással meg is vásárolhatod.

Letöltés iPhone-ra

Letöltés Androidra

3. Garnier COLOR MATCH Hair try on

Azért kedveljük nagyon ezt az appot, mert a márka és hajfestékei itthon is elérhetők, és pénztárcabarát áron beszerezhetők. Legyen szó színezőkről vagy tartós hajfestékekről, a márka teljes színpalettáját végigpróbálhatjuk, megnézhetjük, milyenné válik a kiválasztott hajfesték a mi természetes árnyalatunkra felvíve, és a legextrémebb színekkel is kísérletezhetünk kockázat nélkül.

Letöltés iPhone-ra

Letöltés Androidra

4. B612

Ez a multifunkciós alkalmazás képszerkesztő programként indult, de azóta jelentősen kinőtte magát. Segítségével sminkelhetünk, de megnézhetjük magunkat különböző bőr- és hajszínekkel is.

Letöltés iPhone-ra

Letöltés Androidra

5. Benefit Brow Try-OnFiny

Ehhez a szolgáltatáshoz még appot sem kell letölteni: elég csak a Benefit Cosmetics weboldalán kiválasztani a Brow Try-On menüpontot, feltölteni magadról egy képet, és máris kipróbálhatod a legváltozatosabb formájú, tömöttségű és árnyalatú szemöldököket, hogy legközelebb már tudd, mit kérj a kozmetikusodtól!

x Promóció
x Promóció

5 remek olvasmány a nyaraláshoz, amely e-könyv formájában is elérhető

A naplóírás pozitív hatásai a hangulatunkra