in ,

Balesetek, amelyek tönkretehetik az okostelefonodat

IPhone szervíz

Mint ma már szinte mindenről, így arról is vannak felmérések, hogy melyek a leggyakoribb balesetek, amelyeknek okostelefonjaink áldozatul esnek.

Mivel mindig velünk, a közelünkben van, sőt, nagyon sok időt tölt a kezünkben, mialatt mi valami más dologra is figyelünk, nem csak rá, elkerülhetetlen, hogy olykor kisebb-nagyobb sérülések érjék az iPhoneunkat. A Statista weboldala összegyűjtötte, hogy melyek a leggyakoribb okostelefon balesetek. A számok a felhasználók százalékos arányát mutatják, akik jártak már így.

Leejtették a földre (74%)

A leggyakoribb balesettípus kétség kívül, amikor, mintegy önálló életre kelve, okostelefonunk kifordul a kezünkből, és haláltmegvető bátorsággal a mélybe szaltózza magát. Vagy túléli, vagy nem – attól függően milyen felületre esik. És persze, hogy volt-e valamilyen védelme. Érdemes valamilyen stílusos tokban tartani, kisebb az esély a katasztrófára.

x Promóció

Az okostelefon kiesett a zsebből (49%)

Ezen nincs igazán mit csodálkozni, hiszen nem is nagyon férnek el már egy normál méretű zsebben, mi mégis újra meg újra megkíséreljük a lehetetlen, és beletuszkoljuk őket a farzsebünkbe.

Az okostelefon vízbe esett (39%)

Ez lehet fürdőkád, óceán, hegyi patak vagy akvárium. Rosszkor volt(unk) rossz helyen.

Beleesett a vécébe (26%)

Mindannyiunk legnagyobb rémálma.

Kiesett a táskából (22%)

Ez – gyanítjuk – leggyakrabban nőkkel fordul elő. Nem csoda, hisz a női táskák kevésbé a praktikumra, mint inkább a dizájnra hajtanak, így aztán a belső tárolórészek sem a legjobban kialakítottak.

TIPP:

A fenti baleseteknek rengetek különféle sérülés lehet a következménye, ám ezek nagy részét szerencsére ma már gyorsan lehet szervizelni. Az iCentre hivatalos Apple szervize például közel 30 éve végzi iPhone, iPad, iPod, iMac, MacBook, Mac mini, Beats és Apple Watch készülékek garanciális és garancián túli szervizelését, kizárólag eredeti alkatrészekkel, naprakész szakemberekkel. Ha nem tudsz személyesen elmenni valamelyik hivatalos Apple szerviz átvételi pontra, élhetsz a szervizfutár szolgáltatással is, melynek keretében futárt küldenek meghibásodott Apple készülékedért, melyet a javítás befejeztével vissza is juttatnak hozzád. A szervizfutár szolgáltatás ráadásul ingyenes, ha meghibásodott Apple iPhone, iPad, Mac, Watch, Beats készüléked az Apple Korlátozott Jótállási ideje alatt áll, vagy ha fizetős Ügyfélként Te magad igényled a javítást.

Ha tehát baj van kattints a linkre, a szakértők elhárítják a problémát:

https://www.icentre.hu/apple-authorised-service

x Promóció
x Promóció
haj-hajápolás téli hajápolás

Védd a hajad a téltől! Téli hajápolás

Azonnali kedélyjavító praktikák