in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

BB krém, CC krém, színezett hidratáló – mi a különbség köztük?

CC krém, BB krém mi a különbség?

Sminkeléskor mindig a hibátlan arcbőrre törekszünk, de néha a vastagabb alapozókból hiányoznak azok a kulcsfontosságú összetevők, amelyek jótékony hatással lehetnek a bőrünkre. Ilyenkor jönnek jól a BB és CC krémek vagy a színezett hidratálók.

Ezek a színezett krémek igazi multifunkciós nagyágyúk: hidratálnak, védenek, könnyű textúrával bírnak és képesek korrigálni a bőr apróbb egyenetlenségeit. Ahelyett, hogy vakolatszerű smink alá rejtenék a foltokat, a BB és CC krémek és a színezett hidratálók egyenletes tónust biztosítanak, bőrbarát előnyökkel, köszönhetően az all-in-one formulájuknak. A formulák közötti fő különbség a fedési intenzitásukban, textúrájukban és bőrbarát összetételükben rejlik. A BB krémek olyan szépségbalzsamok, amelyek elfedik az egyenetlenségeket; míg a CC krémek könnyű fedésű színkorrektorok.

A BB krém

Amellett, hogy további hidratálást és ragyogást biztosítanak a bőrnek, a BB krémek alapozóként is szolgálnak. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik gyorsan és egyszerűen, minimális erőfeszítéssel szeretnék egységessé tenni az arcszínüket. Bőrbarát tulajdonságai mellett sok BB krém tartalmaz antioxidánsokat, és általában SPF fényvédelmet is kínálnak, ezek együtt megvédik a bőrt a naptól és a környezeti stresszhatásoktól.

x Promóció

A CC krém

A CC-krémeket leginkább az alaptónusaiknak köszönhető színkorrekciós tulajdonságai miatt használják, ami különösen nagyszerű, ha a hiperpigmentáció vagy bőrpír leküzdésére törekszünk. Alapvető különbség, hogy míg a BB krémek jellemzően „bőrszínűek”, a CC krémek rózsaszín, zöld, vagy narancsos alapárnyalattal rendelkeznek, amelyek a különböző foltokat elszíneződéseket hivatottak semlegesíteni. A foltok és a szem alatti karikák korrigálása mellett a CC krémek gyakran bőrbarát, öregedésgátló hatóanyagokat is tartalmaznak, amelyek csökkentik a foltok és a ráncok megjelenését.

A színezett hidratáló

Ez a verzió tartalmazza a legtöbb bőrbarát hatóanyagot, és csak nagyon minimális fedést ad a bőrnek. Legfontosabb szerepe nem is annyira a bőrhibák elrejtése vagy korrigálása, mint inkább a bőr természetes ragyogásának kihangsúlyozása. Remek választás azoknak, akiknek nincs komolyabb bőrhibájuk, de kialvatlanság vagy egyéb életmódból adódó kellemetlenségek miatt kissé fakó a bőrszínük.

További hasznos tippeket >>itt találsz!

x Promóció
x Promóció
Japán vízterápia - hatékony fogyókúra.

Mire jó a japán vízterápia, és valóban lehet-e fogyni vele?

Meditáció, meditációs gyakorlat.

Három meditációs gyakorlat teljesen kezdőknek