in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Beltéri kamerarendszer, hogy ne aggódj, mi folyik otthon

Beltéri kamerarendszer.

Nincs rosszabb az állandó aggódásból adódó feszültségnél – ezekkel a kütyükkel viszont mindig szem előtt és biztonságban tudhatod a gyerekeidet.

Hazaért már? Vajon, mit csinálhat otthon? Jaj, de jó lenne vetni rá egy pillantást! Remélem, nem enged be senkit a lakásba, csak úgy… Ismerős gondolatok ezek minden olyan szülő számára, akinek kisebb vagy már nagyobb, az önállósodás útjára lépett gyerekei vannak, hiszen az aggódás alapmotívum minden anya és apa életében. Egy okos, beltéri kamerarendszer segítségével viszont szemmel tarthatod – és vész esetén akár segítheted is őket – úgy, hogy közben teret engedsz nekik az önállósodásra.

A legkisebbeknél: a legújabb generációs bébimonitor

Az IBABY CARE M2C okos bébiőr az abszolút technológiai élvonalat képviseli ebben a kategóriában. Segít kapcsolatban maradnod gyermekeddel, bárhol is legyetek!  Amellett, hogy éjjel-nappal tökéletesen tiszta full HD felbontásban videókat és fényképeket készít, az integrált mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően kétirányú kommunikációt is lehetővé tesz. Bármikor beszélhetsz a babádhoz, és megnyugtathatod a hangoddal, egy mesével, vagy dalocskával.

x Promóció

A nagyobbaknál (is): beltéri kamerarendszer

Az Aqara G2H Homekit kompatibilis kamera minden helyzetben megállja a helyét. Éles, tiszta kép ad fény nélkül is, remek éjjellátó, az iCloud könyvtár alapján képes felismerni az arcokat, így azonnal értesít, ha ismeretlen embert detektál a lakásban. Könnyedén beállíthatod a rendszerben azokat a zónákat, amelyeket szeretnél megfigyelni, a felvételeket pedig 10 napig képes tárolni az iCloudodban. Kétirányú audiorendszerrel felszerelt, így bárhonnan megszólíthatod az otthoniakat.

Ha idegen csenget

Megkímélheted a gyerkőceidet annak a felelősségétől, hogy eldöntsék, az ajtó előtt álló ismeretlent be merjék-e engedni, vagy sem. Hiszen lehet, hogy csak egy futár, óraleolvasó vagy kéményellenőr, de az is megeshet, hogy rosszban sántikál. Az Anker videós ajtócsengő csomag 1db kamerával, Sony szenzorral, 2K felbontással, beépített mozgásérzékelővel, valós idejű kétirányú kommunikációt biztosító hangszóróval és mikrofonnal, személy felismerésére alkalmas mesterséges intelligenciával, beépített, fél éves üzemidőt biztosító akkumulátorral, valamint 1db Home Base 2 készülékkel rendelkezik. Ha valaki áll az ajtóban, bárhol is légy, okostelefonod segítségével megbeszélheted vele, hogy ki ő, és mit akar, és megkérheted, jöjjön vissza egy számodra is alkalmas időpontban.

x Promóció
x Promóció
Sport, edzés 40 év felett.

Sport, edzés 40 felett

Nagy, tavaszi szépségápolás

Tavaszi szépségápolás – így válts rutint