in ,

AranyosAranyos WOWWOW

Biztonság: baleseti és kiterjesztett garancia

kiterjesztett garancia, baleseti garancia.

Megéri felkészülni a váratlan helyzetekre, hiszen sosem tudhatjuk, mikor húzhat ki minket a csávából az, hogy előre gondolkodtunk. Mutatjuk, hogyan gondoskodhatunk kellőképpen az okos készülékeink biztonságáról.

Az amerikai Statista oldal legutóbbi felmérése szerint egyre gyakoribbak az okos készülékeket érő balesetek, mivel egy-egy háztartásban folyamatosan növekszik a kütyük száma. A sérülések közül a legtöbbet előforduló még mindig a betört képernyő, második a sorban az érintőképernyő megkarcolódása, harmadik helyen pedig az akkumulátorprobléma áll. A listán szerepel még az érintőképernyő meghibásodása, ami akár a nem megfelelő használat vagy tárolás eredménye is lehet – ha a kütyük sokat vannak gyerekek kezében, ezen igazából nem is lehet csodálkozni. Az itt felsorolt problémákra mind-mind a megfelelő garancia jelentheti a legmegnyugtatóbb megoldást, épp ezért ezek az extragaranciák számítanak az egyik legjobban megtérülő befektetésnek készülékvásárláskor. Az iCentre két különböző szolgáltatással is segít felkészülni a jövő kihívásaira.

A kiterjesztett garancia

Kiterjesztett garancia szolgáltatással maximum 3 évig hosszabbíthatjuk meg eszközünk gyári vagy kereskedői jótállási idejét, és biztosíthatjuk a készülékek védelmét rendeltetésszerű problémák esetén.

x Promóció

Baleseti garancia

Ezzel a szolgáltatással pénztárcakímélő megoldást kaphatunk azokra az előre nem látható balesetekre, amelyekre a jótállás vagy kiterjesztett garancia már nem terjed ki. Gondoljunk csak azokra a megfürdetett készülékekre, vagy azokra, amelyeket a csemete vastagon bekent mogyoróvajjal?! Na ugye!

Mindkét szolgáltatáshoz jár a javítási asszisztencia és a háztól házig mozgó futárszolgálat is. Az előbbivel távoli segítségnyújtás keretében kaphatunk azonnali asszisztenciát a rendeltetésszerű vagy baleseti problémák elhárítására. A futárszolgálat pedig felveszi, a szervizbe szállítja, majd haza is viszi nekünk a hibás majd megjavított kütyüket. Ezek olyan kényelmi szolgáltatások, amelyek a XXI. század rohanó, leterhelt emberének nagyon sok stresszt és energiát megspórolnak. Érdemes hát áldozni rájuk!

A részleteket itt találod: https://www.icentre.hu/keszulekvedelem

x Promóció
x Promóció
Karácsonyi ajándékötlet.

4 karácsonyi ajándék ötlet kütyümániásoknak

Tudd biztonságban a gyerekeket!

Vigyázó szemek – biztonságban a gyerekek