in ,

WOWWOW AranyosAranyos Imádom!Imádom!

Biztonságos és okos otthon

Sajnos az ördög az ünnepek alatt sem alszik. Ha aggódunk otthonunk biztonságáért, érdemes szintet lépni, és beszerezni néhány okoseszközt. Így lesz biztonságos és okos minden otthon!

A két ünnep között sokan elutaznak vidékre rokonokhoz, ahogy szilveszterkor is sok család hagyja üresen a lakását. Remek alkalmak ezek a betörők számára arra, hogy kifosszák az őrizetlenül hagyott otthonokat. A zár gyakran nem akadály, amilyen kifinomult zárak vannak manapság, épp annyira kifinomultak az illetéktelen behatolók módszerei is. Az alábbi okoseszközökkel azonban a távolból is szemmel tarthatjuk a lakásunkat, és riaszthatjuk a rendvédelmi szerveket, ha baj van.

Aqara ablak- és ajtóérzékelő

Ha mozgás van, baj van!

Még a legegyszerűbb befektetés is nagyon sokat számít, ha olyasvalamiről van szó, ami azonnal jelzi számunkra, hogy valami nem oké. Ilyenek például a különböző érzékelők, szenzorok. Az Aqara ablak- és ajtóérzékelő észleli, hogyha egy ablak vagy ajtó nyitva van valós időben, pedig zárva kellene lennie. Ha a váratlanul nyílik ki valamelyik, riasztási értesítést küld a telefonra, és aktiválja a helyi riasztást is az Aqara Hub-on. Az Aqara okosotthon-rendszerhez megbízható mozgásérzékelő is beszerezhető, amely akár 30 méteres távolságban is észleli az emberi mozgást és azonnal jelzést küld róla mobilra. Még szofisztikáltabb szenzor az Aqara Vibration Sensor, amely nagy pontosságú érzékelővel felszerel, így érzékeli a tárgyak rezgését, mozgását, akár még üvegtöréseket is. Ez akkor is jól jöhet, ha nem emberi behatolás okoz gondot, hanem például egy csőtörés, vagy egy erős, nem várt vihar.

x Promóció
Aqara Vibration Sensor

Valós időben

Figyeljük valós időben, kamerán keresztül otthonunk történéseit. A Netatmo Smart Alarm rendszer arcfelismerő technológiával rendelkezik, azonnal jelzi, ha idegenek járnak a lakásban, ráadásul hangszóróval felszerelt, így az okostelefonon keresztül szólni is lehet az otthonunkban tartózkodókhoz. A kamerák kimagasló éjjellátó képességgel rendelkeznek, a rendszer pedig képes hosszú ideig tárolni a felvételeket.

Netatmo Smart Alarm System beltéri riasztó rendszer

A Netatmo Smart Doorbell abban segít, hogy lássuk, ha valakik ólálkodnak a bejárati ajtónk körül. Az intelligens személyfelismerő funkció megakadályozza a felesleges riasztásokat: valós idejű értesítést kapunk okostelefonunkra, ha ismeretlenek álldogálnak a bejárati ajtó körül. Ha az illetrő betolakodó, azonnal rájuk szólhatunk, teljes biztonságban, a beépített hangszóróval.

NETATMO Smart Doorbell

x Promóció
x Promóció

Last minute ajándék ötletek pasiknak

Tartós otthoni körömlakozás

Tartós otthoni körömlakkozás