in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Biztonságos okosotthon, hasznos okoseszközök

Biztonságos és okos otthon.

Bár bizonyítottan sokkal nagyobb biztonságban élünk mostanság, mint mondjuk 100 évvel ezelőtt, nem árt óvatosság!

Az elővigyázatosság mindig kifizetődő, akár az otthonodról, akár a kedvenc használati tárgyaidról van szó. Érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni hát a védelemre, és olyan okosmegoldások után nézni, amelyek segítségével akár távolról is szemmel tarthatod a lakásodat és környékét. Az okosotthon egyre nagyobb népszerűségnek örvend hazánkban is, és nem csupán a kényelmi, de a biztonsági megoldások miatt is. Íme a legjobb kütyük, amelyek segítségével okosotthon lesz a lakásból, ahol mindig biztonságban érzed magad.

Az intelligens kültéri kamera és riasztórendszer

Netatmo Smart Presence with Siren intelligens kültéri kamera és riasztó több, mint egy egyszerű megfigyelőrendszer. Kapcsolatban áll az okostelefonoddal, és amikor egy ismeretlen személyt vagy járművet észlel, azonnal értesítést küld az iPhone-odra. A kamera megkülönbözteti az embereket, állatokat, autókat és az ártalmatlan mozgásokat is, hogy ne riasszon feleslegesen.

x Promóció
Biztonságos és okos otthon.

A legokosabb nyitásérzékelő

Az Apple HomeKit kompatibilis Eve Door and Window teljes mértékben automatizálható, hogy átvállaljon tőled bizonyos feladatokat, és megkönnyítse a hazaérkezést. Amellett, hogy segítségével értesülhetsz, ha kinyílik, vagy bezáródik az ajtó, az automatizációval nyitásnál fel- vagy lekapcsolhatod a fűtést vagy a lámpát.

Biztonságos okosotthon.

Ha bent van a baj: vízszivárgás érzékelő

Az EVE Smart Water Guard egy olyan pontos és intelligens vízszivárgás érzékelő, ami azonnal értesítést küld, amint bekövetkezik. Akár a mosógép vagy a kád öntött ki, akár csőtörés vagy beázás okozza a kárt, azonnal értesülsz róla.

Biztonságos okosotthon.

Hogy mindig tudd, hol vannak az értékeid

Azért, hogy soha ne veszítsd szem elől a mobilodat, kulcsodat vagy pénztárcádat, tegyél rájuk nyomkövetőt! Az Apple AirTaggel szuperkönnyen követhetsz és megtalálhatsz bármit. Tegyél egyet a kulcscsomódra, és dobj be egy másikat a kézitáskádba, vagy a laptoptáskába. Ennyi az egész: már meg is jelennek a Lokátor appban.

Biztonságos okosotthon.

x Promóció
x Promóció
Intervall edzés, ez való neked!

Melyik intervall edzés való neked?

Futás kültéren, futás beltéren.

Futás kint és bent – tippek nem csak kezdőknek