in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Családi hosszú hétvége nyugalomban

Családi hosszú hétvége nyugiban.

Több napos kirándulást terveztek a családdal? Az alábbi kellékeket semmiképp ne hagyjátok otthon.

A családi hosszú hétvége (A linken megtalálod a 2023-as év hosszú hétvégéit. Érdemes őket a naptárba előre bevezetni!) könnyen stresszes rémálommá változhat, ha nem készültök fel rá megfelelően. Ezeket a cuccokat vigyétek magatokkal és biztosan nem lesz gond!

Megbízható okostelefon

Az okostelefonok azért fantasztikusak, mert sok-sok másik készüléket váltanak ki egymagunkban. Fényképeznek. Navigálnak. Mutatják a pontos időt. Az igazán okosak, mint például az új iPhone 14 Ütközésészlelés funkciója ráadásul segélyhívást is indít helyetted, amikor te nem tudsz – például baleset, karambol esetén. Emellett rendkívül strapabíró Ceramic Shield védelemmel bír, így nem kell azonnal búcsút venned tőle, ha a gyerek leejti, és a csepegő eső sem teszi tönkre, mivel ez a verzió már csepp- és porálló.

x Promóció

Akkumulátorideje jóval hosszabb a megszokottnál, így biztosan nem hagy cserben a hosszú hétvége hosszabb túráin sem.

Családi hosszú hétvége.

A mindent elnyelő hátizsák

A Knomo Thurloe zsákja tele van funkciókkal. Az elülső zseb RFID-védelmet tartalmaz a bankkártyáidhoz, az oldalsó zsebek pedig tökéletesek a kis alapvető tárgyaid gyors megtalálásához. A Thurloe hátizsák több mint 20 literes így ez elegendő lehet a plusz kabátoknak, kardigánoknak, de akás a legkisebb gyerek plüss nyuszijának is. Három külső zsebében tárolhatod a család kulacsait, vagy akár olyan fontos eszközöket is, mint bébi cumija.

Hordozható akkumulátor

Hogy egészen biztosan ne maradjatok telefon nélkül, mindig legyen nálatok egy pótakku. Az UAG Lucent Power Kickstand hordozható MagSafe csatlakozós akkumulátortöltő kompatibilis a MagSafe tokokkal az iPhone 12+ készülékhez és 4000 mAh kkumulátor kapacitással bír.

x Promóció
x Promóció
MacBook Pro és ami még kellhet.

MacBook Pro és ami még egy üzleti útra kellhet

Életmódváltás okosan.

Életmódváltás okosan: 3 fontos tipp