in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Divatos őszi csizmák

Divatos őszi csizmák.

Minden szezonnak megvan a saját lábbeli divatja, nincs ez másképp 2022 őszén sem. Mutatjuk, melyek a szezon slágerei: divatos őszi csizmák következnek.

Nincs új a nap alatt és nincs új a divat körforgásában sem, csupán néhány apró, újszerű motívum. Ez abból a szempontból szerencsés, hogy akinek megvannak még a szekrénye mélyén kora ifjúságának vagy tinédzserkorának kedvelt darabjai, most újra előhúzhatja őket, mert ismét eljött néhány akkoriban menő darab ideje. Íme, mit a lábbeli divat 2022 őszén!

A fűzős bakancs

Lehet férfias, lehet sportos, lehet vastag talpú vagy magas sarkú, a lényeg, hogy bokán fölül (akár térdig is) érjen, és fűzős legyen. Hálás darab, farmerrel és nőiesebb darabokkal is párosítható.

x Promóció
Divatos őszi csizmák.

A letisztult veszkó

Idén kevésbé dívik a klasszikus cowboycsizma, csupán a forma és egy-két díszítőelem marad meg, és sokkal modernebb, különlegesebb lesz a vonalvezetés. Ennek ellenére nem szabad elsüllyeszteni a klasszikus veszkókat sem, nem mennek még ők sem sehová.

Divatos őszi csizmák.

Hegyes orrú

Biztosan mindannyian emlékszünk az extrém hegyes orr divatjára – akár utáltuk, akár szerettük, idén újra találkozhatunk vele. Ez egy rendkívül nőies és elegáns fazon, hagyjuk meg a különleges alkalmakra.

Divatos csizmák.

Gyűrt szárú

Ez a stílus régóta tartja magát, mivel könnyű viselni, és minden öltözékkel remekül mutat. Lehet hosszabb vagy rövidebb szárú, lapos vagy magas sarkú, minden színben és fazonban nyerő.

Divatos őszi csizmák.

+TIPP: A különleges lábbelikhez remekül passzolnak a RED ANT bőr laptoptokjai. Nem csupán gondoskodnak a MacBookod védelméről, de az outfitet is remekül feldobják!

Laptoptáska.

x Promóció
x Promóció
Családi hosszú hétvége.

Fotós tippek iPhone-hoz

Őszi túrázás - tippek.

Őszi túrázás – így indulj el!