in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Egészségtudatos tippek extrém meleg időre

Tippek extrém meleg időre.

Hamarosan visszatér az extrém meleg, ami újfent extra terhelést róhat a szervezetünkre.

Figyeljünk magunkra és a környezetünkben élőkre, mivel a nagy hőségben gyorsan megvan a baj! Íme a legfontosabb tippek, segédeszközök.

Várjuk felkészülten hőséget

Figyeljük rendszeresen a helyi időjárás-előrejelzéseket és riasztásokat, hogy tudjuk, mikor kell fokozottan vigyáznia. Könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kellemes 18-20 fok délutánra akár a 34-et is eléri – ne érjen minket váratlanul!

x Promóció

A extrém meleg napokon gondoskodjunk idős vagy beteg családtagok, szomszédok, barátok rendszeres látogatásáról, arra az esetre, ha segítségre lenne szükségük. Ha élőben találkozunk velük, könnyebben felismerjük a hőség okozta megbetegedések jeleit, amelyeket telefonon keresztül nem lehet észrevenni.

Tartson hűsítő italokat, hűtőtáskát az autónkban, és tankoljuk tele a benzintartályt.

Maradjunk hidratáltak

Igyunk sok hűs folyadékot (különösen vizet), mielőtt szomjasnak érezné magát, hogy csökkentsük a kiszáradás (a szervezetben lévő folyadékhiány) kockázatát. Ha nem szeretjük a víz ízét, ízesítsük gyümölcsökkel. Együnk több gyümölcsöt és zöldséget, mivel ezeknek magas a víztartalmuk. Igyunk vizet a fizikai aktivitás előtt, közben és után. Gondoskodjunk megfelelő emlékeztetőről: a szomjúság testünk utolsó segélykérése. Az EQUA okospalack fénye felvillan, mielőtt a kiszáradás megkezdődne a testünkben.

Monitorozzuk az egészségünket

Az extrém meleg leginkább a szív- és keringési rendszerünket terheli, ezért érdemes figyelni a vérnyomásunkat, szívműködésünket néhány okos otthoni orvosi eszköz segítségével. Az iHealth VIEW BP7s vérnyomásmérő méri a vérnyomást, a szívveréseket és felismeri az esetleges szívritmuszavart.

A WIWE szívdiagnosztikai eszköz pedig megmutatja a hirtelen keringésösszeomláshoz vezető kamrafibrilláció kockázatát, illetve segít diagnosztizálni a stroke kialakulásának veszélyét magában hordozó paroxismális pitvarfibrillációt.

x Promóció
x Promóció
Izzadásálló alapozó nyárra.

Izzadásálló alapozó nyárra

Menő fesztiváloutfit.

A fesztiváloutfit kötelező kellékei