in

Imádom!Imádom!

Egy hely, ahol szakértő segítséget kaphatsz

Nagyon fontos, hogy mindig csak hivatalos Apple-szervizbe juttasd el a készüléked, még akkor is, ha gyors segítségre van szükséged. Azonban a közeledben biztosan találhatsz ilyet, hiszen Budapest négy pontján is található iCentre üzlet, például az Infoparkban.

Az üzlet egyik legnagyobb előnye, hogy könnyedén megközelíthető tömegközlekedéssel, autóval, de akár biciklivel is, és egy nyugodt, zöld környezetben fogadnak, ahol nem kell a tömegben sorba állnod: az iCentre Infopark egy kellemes, megnyugtató és prémium belső kialakítással rendelkezik.

A szerviz szakemberei kizárólag hivatalos Apple-alkatrészekkel dolgoznak, és 28 éves szakmai tapasztalat áll mögöttük, így biztos lehetsz abban, hogy a lehető legmegbízhatóbb segítséget kapod tőlük. Ha pedig az eszköz működése során kérdéseid merülnek fel, a szaktanácsadás keretében minden fontos tudnivalót elsajátíthatsz.

x Promóció
Az iCentre InfoParkban akár ki is próbálhatod az eszközöket vásárlás előtt.

A termékeket az iCentre Infoparkban akár ki is próbálhatod, ha pedig kiválasztottad a megfelelő eszközt, többféle fizetéskönnyítő lehetőség körül választhatsz. A készülékbeszámítással régi eszközeid értéke beleszámít az új eszköz árába, a részletfizetéssel könnyebb lehet az új eszköz beszerzése, és a hűségkártyádon összegyűjtött pontjaid is felhasználhatod.

Ha a járványügyi helyzetben most inkább mégsem látogatnál el személyesen az üzletbe, igénybe veheted a szervizfutár-szolgáltatást, új eszköz vásárlásakor pedig az iCentre Infoparkban át is veheted azt – akár még munka előtt, hiszen itt egyedülálló módon már reggel 8 órától rendelkezésedre állnak. Az érintésmentes fizetés lehetősége természetesen is adottak.

Ha szakértői segítségre van szükséged, ne feledd: az iCentre Infoparkra mindig számíthatsz!

További üzeletinkről pedig itt olvashatsz bővebben!

x Promóció
x Promóció

Karbantartási tippek, hogy a Mac-ed sokáig bírja

Tökéletes koncertélmény a nappalidban