in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Életmódváltás okosan: 3 fontos tipp

Életmódváltás okosan.

Az önismeret a kulcsa mindennek.

Mindannyiunkra ráfér hogy egészségesebben táplálkozzunk, igyekezzünk minimalizálni a mindennapokban jelen lévő stressz hatásait, többet mozogjunk, jobban aludjunk. És időről időre mindannyiunkat elkap a hév, és elhatározzuk, hogy márpedig változni, változtatni fogunk – a jó irányba. Igen ám, de egy-kettőre rájövünk arra hogy ezt vagy okosan csinálja az ember, vagy neki se fogjon, mert kudarcra van ítélve. A tudatosság rendkívül fontos az ilyen fajta elhatározások megvalósításához, ahogyan az is, hogy nyomon tudjuk követni a fejlődésünket. Íme 3 tipp, amit érdemes megfontolni életmódváltás előtt.

Vizsgáljuk meg őszintén a helyzetünket

Lehet, hogy érezzük az életmódváltás szükségességét, de egészen biztos megfelelőek hozzá a körülményeink? Persze, tökéletes időpont sosem lesz, de azért mindenképp érdemes mérlegelni. Mekkora stressz van a munkahelyünkön? Tudunk-e kellő időt szánni önmagunkra? Eléggé támogatóan áll-e a környezetünk a vállalásunkhoz? Milyen e lelkiállapotunk? Tartsunk alapos önvizsgálatot, így elejét vehetjük a kudarcnak.

x Promóció

Keressünk magunknak egy társat vagy közösséget

Semmi nem tud annyira motiválni, mint egy elszánt társ, vagy egy támogató közösség. Érdemes körbenézni a social média felületeken, hátha tudunk valami hasonló csoporthoz csatlakozni, de ennél is jobb, ha meg tudjuk fűzni legjobb barátnőinket, hogy csatlakozzanak hozzánk.

Legyünk tisztában az egészségi állapotunkkal, edzettségi szintünkkel

Jó, ha tisztában vagyunk saját szervezetünk ritmusával, működésével: ha tudjuk, mikor ideális az energiaszintünk a sportoláshoz. Hogy az is fontos, hogy tudjuk, milyen pulzustartományban ver a szívünk kocogás vagy bringázás közben. Az Apple Watch Series 8 fejlett, egészséggel kapcsolatos érzékelőivel és appjaival megmérhetjük a pulzusunkat és a véroxigénszintünket, emellett alvásfázis-követéssel és sokoldalú edzésmutatókkal segít aktívan és egészség­-tudatosan élni. Edzéseinket, erőnlétünk alakulását az óra naplózza, így figyelni tudjuk a fejlődést, és meg is tudjuk osztani azokat a támogató csoportunkkal.

x Promóció
x Promóció
Családi hosszú hétvége nyugiban.

Családi hosszú hétvége nyugalomban

Dehidratált vagy!

3 jel, ami arra utal, hogy dehidratált vagy