in ,

AranyosAranyos Imádom!Imádom! WOWWOW

Ezért éri meg Apple TV-re váltani

Apple TV - ezért éri meg a váltás.

Mit tud az Apple TV, amit a többi kütyü nem? Máris soroljuk!

Manapság, amikor már gyakorlatilag a legtöbb tévé a piacon okos tévé, és több márka is partneri viszonyban van az Apple-lel, hogy az Apple TV szolgáltatásait bele tudja integrálni a készülékeibe, megéri vajon befektetni egy önálló Apple TV-be? Nos, a szakértők szerint igen, mivel ez a készülék még mindig több lépéssel a kora előtt jár, élményekben és szolgáltatásokban pedig páratlan a kínálata. Soroljuk is, mik a legfontosabbak!

Többfelhasználós élmény

Hasonlóan ahhoz, ahogyan az olyan szolgáltatások, mint a Netflix lehetővé teszik a különböző profilok közötti váltást, és így a család különböző tagjai között megosztott, egyéni élményt kínálnak, az Apple TV is ezt teszi. Ha például te sok drámát nézel, a párod akciófilmeket, a gyerekeid pedig rajzfilmeket, ezek a film- és tévéműsor-ajánlatok nem keverednek össze. A más okostévékbe épített alkalmazás nem kínálja ezt a többfelhasználós élményt.

x Promóció

Folyamatosan bővülő portfólió

A kínálat amúgy is bőséges, de folyamatosan fejlődik, bővül. Ha szeretnéd kimaxolni az Apple Arcade, az Apple Music nyújtotta lehetőségeket, és persze nézni szeretnéd az Apple Originals tartlamakat, válts bátran!

Az okosotthon szíve

Az Apple TV streaming box is kijelölhető az Apple eszköze az okosotthonok intelligens központjaként, vezérlőjeként. Segítségével élőben követheted a HomeKit-kompatibilis kameráid képét, és irányíthatod az okosotthon-kiegészítőidet.

Hordozható szórakozás

Az Apple streaming box (HD vagy 4K) még mindig vitathatatlanul a legjobb hordozható streamer, amelyet megvásárolhatsz. A legtöbb ember nem hordozható eszközként gondol rájuk vagy használja őket – ez igaz –, de az Apple TV valójában egy nagyszerű kütyü, amelyet nyaralásra vagy munkába is vinni lehet. Legalább 32 GB-os vagy annál nagyobb tárhellyel rendelkezik, ami elegendő helyet biztosít számos alkalmazás vagy játék tárolására. Vagy egyszerűen csatlakoztathatod az eszközt a Wi-Fi-hez, és streamelheted bármelyik kedvenc műsorodat vagy filmedet, különböző alkalmazásokon keresztül.

Ha megvásárolnád, itt megteheted.

x Promóció
x Promóció
Érzékeny fejbőr - gondoskodj róla!

Az érzékeny fejbőr gondoskodást igényel – mutatjuk, hogyan csináld!

Arcbőr ragyogóan.

Hibátlan arcbőr – filter nélkül is