in ,

Imádom!Imádom! AranyosAranyos WOWWOW

Filmek, sorozatok lazításhoz

Végre van időnk átadni magunkat a felhőtlen szórakozásnak, és belemerülni a legjobb filmekbe, sorozatokba amelyek csak egy kattintásra vannak tőlünk a streamingóriásoknak köszönhetően. Íme a legjobbak a kínálatból.

A szórakozásra vágyó egyszerű földi halandónak nehéz eligazodni a streamingkínálaton, és a különböző filmes internetes oldalak sem könnyítik meg a dolgát. Hiszen mióta a kritika, mint műfaj gyakorlatilag eltűnt, boldog-boldogtalan csillagozza, értékeli a különböző alkotásokat, és ezekből az egymásnak gyakran ellentmondó alkotásokból nehéz bármit is leszűrni. Épp ezért jók az ilyen típusú ajánlók, mint ez is itt: mi előre leszűrtük, mi az, ami garantáltan elnyeri majd olvasóink tetszését. Íme.

Billie Eilish – Kicsit homályos a világ (dokumentumfilm, Apple TV)

A kivételesen tehetséges tinédzser tornádószerűen forgatta fel a világot és a popzenei szakmát, amikor első lemezével berobbant a színre. Ám a siker az ő életét is felforgatta. Ez a megkapóan őszinte és szórakoztatóan felépített dokumentumfilm Eilish sikerhez vezető útját mutatja be, miközben megismerjük otthonát, családját, álmai, küzdelmeit. És mindezt persze sok-sok zenével.

x Promóció

Dickinson (sorozat, Apple TV)

Emily Dickinson azok közé a művészek közé tartozik, akinek értékét csak halála után ismerte fel és el a világ. A költőnő eléggé visszahúzódó életet élt, így ez a sorozat igencsak unalmas lenne, ha csak ezt szeretné bemutatni. Azonban szerencsére az Apple TV alkotása is a rendhagyó kosztümös filmek sorát erősíti, attól lesz igazán friss és korszerű, hogy a korabeli szereplők szájába nagyon is mai szöveget ad. Élvezetes, vicces, elgondolkodtató – az irodalom, művészetek szerelmeseinek egyenesen kötelező.

A Greyhound csatahajó (nagyjátékfilm, Apple TV)

Bár első ránézésre pasis filmnek tűnik, bőven van, amiért a csajok is leüljenek megnézni. Először is ott van Tom Hanks, mindenki kedvence és az ő nagyszerű alakítása, másodszor pedig számtalan izgalmakban és érzelmekben is bővelkedő pillanat.

Titkok a kertben (minisorozat, HBO GO)

A megtörtént eseményeken alapuló minisorozat egy látszólag normális házaspárról szól, akik a valóságtól menekülve egy olyan hollywoodi szerelmesfilm főhőseinek képzelik magukat, amelyben egy kertben elásott titok is szomorú szerepet kap. A film egyszeree bűnügyi nyomozás és családi dráma, Olivia Colman és a Harry Potterből megismert David Thewlis pedig remekelnek a főszerepekben.

Megbocsáthatatlan (nagyjátékfilm, Netflix)

A gyilkosságért elítélt nőnek a társadalom nem akar megbocsátani. Szabadulása után elindul, hogy megkeresse húgát, akit annak idején kénytelen volt maga mögött hagyni. Sandra Bullock alakítását az egekbe magasztalják a kritikusok, máris Oscart rebesgetnek. A leírás ne tévesszen meg senkit: ez a film nem krimi, hanem kőkemény, sírós dráma.

x Promóció
x Promóció
Tartós otthoni körömlakozás

Tartós otthoni körömlakkozás

Szilveszteri házibuli.

A tökéletes szilveszteri házibuli 3 alapszabálya